Росія дозволила Кременчукм"ясу експорт

11.12.2006, 10:12 Переглядів: 1 511

Федеральна служба з ветеринарного й фітосанітарного нагляду за результатами спільної з українськими ветеринарними інспекторами перевірки дозволила ще шістьом постачальникам м'яса з України експортувати свою продукцію в Росію. Зокрема, з п"ятого грудня експортувати до Росії яловичину в напівтушах і четвертинах дозвіл одержало ВАТ "Кременчукм'ясо".
Керівник Федеральної служби по ветеринарному й фітосанітарному нагляду Сергій Данкверт повідомив, що перевірено 19 м'ясокомбінатів України, а до 15 грудня поточного року буде відправлену в Україну ще одну групу експертів для перевірки інших підприємств - виробників яловичини. Цей аудит може стосуватися й декількох виробників молока.

Федеральна служба з ветеринарного й фітосанітарного нагляду за результатами спільної з українськими ветеринарними інспекторами перевірки дозволила ще шістьом постачальникам м'яса з України експортувати свою продукцію в Росію. Зокрема, з п'ятого грудня експортувати до Росії яловичину в напівтушах і четвертинах дозвіл одержало ВАТ 'Кременчукм'ясо'. Керівник Федеральної служби по ветеринарному й фітосанітарному нагляду Сергій Данкверт повідомив, що перевірено 19 м'ясокомбінатів України, а до 15 грудня поточного року буде відправлену в Україну ще одну групу експертів для перевірки інших підприємств - виробників яловичини. Цей аудит може стосуватися й декількох виробників молока.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/11/3924.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх