У "АвтоКрАЗі" поповнення

3.12.2006, 22:12 Переглядів: 6 169

Ще одне підприємство машинобудівної галузі – Маріупольське ВАТ "Авторадіатор" увійшло до складу Холдингової компанії "АвтоКрАЗ". Як повідомляє прес-служба холдингу, Маріупольський радіаторний завод – єдиний в Україні виробник автомобільних радіаторів і опалювальних систем для великовантажних автомобілів. Завод випускає радіатори до автомобілів КрАЗ, МАЗ, КамАЗ, КАЗ, "Колхіда", Газель, автобусів ЛАЗ та ін.
Нагадаємо, у 1976 році Маріупольський радіаторний завод входив до складу виробничого об'єднання "АвтоКрАЗ", але згодом відділився.

Ще одне підприємство машинобудівної галузі – Маріупольське ВАТ 'Авторадіатор' увійшло до складу Холдингової компанії 'АвтоКрАЗ'. Як повідомляє прес-служба холдингу, Маріупольський радіаторний завод – єдиний в Україні виробник автомобільних радіаторів і опалювальних систем для великовантажних автомобілів. Завод випускає радіатори до автомобілів КрАЗ, МАЗ, КамАЗ, КАЗ, 'Колхіда', Газель, автобусів ЛАЗ та ін.
Нагадаємо, у 1976 році Маріупольський радіаторний завод входив до складу виробничого об'єднання 'АвтоКрАЗ', але згодом відділився.
На сьогодні до складу ХК 'АвтоКрАЗ', крім головного підприємства, Кременчуцького автомобільного заводу, входять 'Полтавський автоагрегатный завод', 'Кам'янець-Подільскавтоагрегат', 'Херсонський завод карданних валів', 'Токмакський ковальсько-штампувальний завод', 'Сімферопольський завод автомобільного керма', 'Авторадіатор', 'Зовнішньоторговельна фірма КрАЗ' та низка інших підприємств.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/03/3883.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх