Підприємства теж підключають до опалення

26.10.2006, 19:10 Переглядів: 1 617

Зараз на підприємствах міста плани по підготовці до опалювального сезону виконані в середньому на 90 – 95 відсотків. До 1-го листопада всі роботи по забезпеченню працюючих людей теплом повинні бути завершені. «Складність полягає в тому, що підприємствам досі не надали лімітів на використання газу», – каже завідувач відділення гігієни праці міської СЕС Сергій Кузьменко. – «Підключилися на свій страх і ризик, бо дотримуватися санітарних нормативів необхідно.

Зараз на підприємствах міста плани по підготовці до опалювального сезону виконані в середньому на 90 – 95 відсотків. До 1-го листопада всі роботи по забезпеченню працюючих людей теплом повинні бути завершені. «Складність полягає в тому, що підприємствам досі не надали лімітів на використання газу», – каже завідувач відділення гігієни праці міської СЕС Сергій Кузьменко. – «Підключилися на свій страх і ризик, бо дотримуватися санітарних нормативів необхідно. Минулого опалювального сезону ми фіксували багато порушень температурного режиму, тому з настанням морозів санстанція буде здійснювати щоденні перевірки підприємств».
Якщо на постанову щодо усунення порушень керівництво підприємства не реагує, санстанція накладає штраф. Якщо ж і після цього все залишиться без змін, то справу буде розглядати прокуратура, що може зупинити виробничий процес.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/10/26/3634.html -->

 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх