КрАСЗ випустив 50-тисячний автомобіль

5.01.2006, 14:01 Переглядів: 1 883

КрАСЗ випустив 50-тисячний автомобіль28 грудня на Кременчуцькому автоскладальному заводі випустили 50-тисячний автомобіль, яким став південно-корейський позашляховик Rexton. У планах збирання корейських позашляховиків Kyron та Action і російських автомобілів "Іж" та "Ока"..

КрАСЗ випустив 50-тисячний автомобіль

50-тисячний автомобіль КрАСЗ – південно-корейський позашляховик Rexton. Коштує таке авто приблизно 40 тисяч доларів
Фото: Дмитрий Бабец

28 грудня Кременчуцький автоскладальний завод відзначав подвійне свято: 10-річчя підприємства та випуск 50-тисячного автомобіля, яким став південно-корейський позашляховик Rexton. Серійне виробництво цих авто на підприємстві розпочали в грудні 2005 року. Машину випускали з конвейера в присутності колективу та чисельних обласних і місцевих високопосадовців. Один з гостей, почесний президент корпорації «Автоінвестбуд» Дмитро Святаш  зізнався, що КрАСЗ є найбільш прибутковим інвестиційним проектом який зробила корпорація.
В перспективі на КрАСЗ планують запустити повний цикл виробництва автомобілів зі створенням зварювального, фарбувального виробництва та виробництва зі збирання кузовів і кабін. А вже у січні КрАСЗ почне випускати дві нових моделі китайських вантажівок FAW – двотонну і чотиритонну. 'Можливо з другої половини 2006 року ми розпочнемо збирати і тягачі. Поки що ця модель знаходиться в розробці', – каже генеральний директор підприємства Микола Черниш. Крім того, у 2006 році підприємство планує почати збирання двох південно-корейських позашляховиків Kyron та Action. А ще можливий контракт на збирання автомобілів 'Іж' та 'Ока'. 'Сьогодні контракт з Іжевськом по виробництву автомобіля 'ІЖ-2717' уточнюється. Плануємо робити пікап. Його з квітня в Росії знімають з виробництва і, можливо, саме ми складатимемо його в Україні. Другий контракт – це автомобіль 'Ока' який в Україні не випускається', – каже пан Черниш. За його словами, автомобіль 'Ока', зібраний у Кременчуці може бути найдешевшим автомобілем, що продається в Україні.
До речі, у випадку підписання всіх намічених контрактів, на підприємстві подейкують про можливе збільшення штату, який сьогодні складає тисячу чоловік. Середня зарплата на підприємстві 1178 гривень.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/01/05/1940.html -->
 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх