Медико-санітарна частина Ferrexpo придбала додаткові швидкі та нове медобладнання

9.08.2022, 12:02 Переглядів: 2 919

 

Відтепер медики закладу мають змогу користуватися ультразвуковою системою APLIO A, що підвищить рівень діагностики захворювань на ранніх етапах

Компанія Ferrexpo закупила для власної Медико-санітарниої частини (МСЧ) дві сучасні швидкі – реанімобілі Mercedes та Ford. Транспорт оснащений новою кисневою системою, мобільним апаратом штучної вентиляції легень, дефібрилятором та електронним кардіографом. Медики отримали додаткові автомобілі підвищеної прохідності, які дозволяють транспортувати пацієнтів в умовах промислового об’єкту.

Від початку повномасштабної війни в Україні компанія продовжує надавати медичні послуги не тільки своїм працівникам, жителям місцевих громад, а й внутрішньо-переміщеним особам на безоплатній основі. Доступні консультації терапевта, кардіолога, ендокринолога, офтальмолога, хірурга та інших фахівців, а також безкоштовні діагностика та обстеження.

Додатково МСЧ отримала нове медичне обладнання. Відтепер медики закладу мають змогу користуватися ультразвуковою системою APLIO A, що підвищить рівень діагностики захворювань на ранніх етапах.

Серед новинок медзакладу - система безперервного моніторингу глюкози в крові Guardian Connect CGM, яка дозволить краще контролювати ефективність лікування пацієнтів із захворюванням на цукровий діабет. А в кабінеті фіброгастроскопії з’явилася нова оглядова кушетка.

- Сучасне обладнання дозволяє нам значно підвищити рівень надання медичних послуг та злагоджено працювати. Нині маємо весь необхідний арсенал для надання догоспітальної медичної допомоги, -  зазначила Ірина Рудометкина, головна лікарка МСЧ.?
Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх