Ferrexpo придбала два екскаватори для комунальників Чернігова

25.05.2022, 21:03 Переглядів: 2 351

 

Компанія продовжує вивчати запити стосовно надання гуманітарної допомоги та оперативно забезпечувати їх

Понад місяць Чернігів перебував в облозі внаслідок військової агресії РФ на території України. Протягом цього періоду місту завдано значної шкоди.

Зокрема, ударами ракет і бомб пошкодило лікарні, школи, дитячі садочки, інші навчальні заклади, бібліотеки, житлові будинки, адміністративні будівлі та об'єкти інфраструктури. Суттєвих пошкоджень зазнали виробничі бази та техніка комунальних підприємств, які забезпечували роботу систем Чернігова, через що місто позбавлене можливості надавати жителям необхідний обсяг житлово-комунальних послуг.

 

Компанія Феррекспо відгукнулася на прохання Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, оперативно придбала та поставила два фронтальних навантажувача (екскаватори) виробника JCB загальною вартістю понад 4 мільйони гривень.

- Ми впевнені, що передана техніка дозволить відновити можливості комунального господарства Чернігова та забезпечити необхідні побутові потреби мешканців. Ми спостерігаємо надзвичайно складну ситуацію і з коштами на придбання необхідної дороговартісної техніки, і з її доставкою, особливо в населених пунктах, які першими зустріли агресора. Тому ми працюємо з гуманітарними запитами та спрямовуємо зусилля для надання першочергової допомоги туди, де вона найбільше потрібна, - повідомив Юрій Химич, керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні.

Компанія Ferrexpo продовжує вивчати запити стосовно надання гуманітарної допомоги та оперативно забезпечувати їх. Наразі придбана техніка для інших населених пунктів Чернігівщини й Київщині та готується її постачання в місця нагальної необхідності.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх