Виробництво збільшать удвічі: на Кременчуцькому заводі техвуглецю відзначили День хіміка

29.05.2021, 08:04 Переглядів: 3 359

 

Головне досягнення підприємства – продукція користується попитом на світовому ринку, і тому доведеться наростити потужності, щоб його задовольнити

ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» подолав виклики, пов’язані з коронакризою, наростив виробництво, і його колектив не збирається зупинятися на досягнутому. Поставлена амбітна задача: наростити обсяги виробництва удвічі. Про це говорили на урочистих зборах до Дня хіміка, які відбулися 28 травня. Саме свято традиційно відзначають у останню неділю травня – тобто цьогоріч 30 травня.

 

Головна цінність заводу – його колектив

Перш за все, вітали працівників, адже вони, як зазначали і директор КЗТВ Вячеслав Яворський, і голова Наглядової ради КЗТВ Мирослав Балдіс, є головною цінністю підприємства – без них не було б успіху та досягнень. Лунало багато привітань і нагород – і від профспілки хіміків, і від представників обласної влади, міської влади, і від федерації роботодавців, і від вдячних клієнтів.

Керівництво КЗТВ вручало нагороди від заводу – символічні медалі «За високі досягнення в праці» - тим, хто пропрацював на підприємстві 20 років та більше. Таких «ювілярів» цьогоріч виявилося немало. І що приємно вразило: керівник КЗТВ Вячеслав Яворський знає кожного з них особисто на ім’я (незалежно від посади) та, вітаючи, знаходить теплі слова для кожного, незалежно від того, прибиральниця це чи керівник. У виступі він подякував усім працівникам і голові Наглядової ради Мирославу Балдісу.

 Працівників відзначили за особисті досягнення


- Тільки разом ми досягаємо тих висот, які вже є і які ще чекають  нас попереду, - сказав Вячеслав Яворський, звертаючись до працівників.

Він відзначив, що підприємство сьогодні не лише нарощує виробництво, але й приділяє багато уваги збереженню довкілля, надає допомогу місту в різних сферах життя, приділяє увагу створенню нових зелених зон.

– Ми намагаємося відгукуватися на всі звернення бюджетних організацій, підтримуємо дитячий футбол – академію футбольну «Ягуар». Тобто соціальна відповідальність – це той девіз, який нам демонструють європейські підприємства – наші партнери. І вони також чекають від нас соціальної відповідальності та участі в житті міста, нашої соціальної активності. І ми будемо цього прагнути, - заявив директор КЗТВ. 

Досягнення та амбітні цілі

 

Перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін (на фото), вітаючи колектив, відзначив, що КЗТВ сплатив 75 млн грн податків у бюджети різних рівнів. Він подякував колективу та побажав підприємству розвитку, а його працівникам – здоров’я.

Плани ж на майбутнє диктує ринок, адже попит на технічний вуглець від КЗТВ, який відповідає світовим стандартам якості, на сьогодні навіть перевищує пропозицію. І тому, як зазначив голова Наглядової ради Мирослав Балдіс (на фото), зараз стоїть задача збільшити обсяги виробництва вдвічі. Успіхом підприємство завдячує досвіду робітників, наголошує він.

 

- Ми не йшли традиційним шляхом, ми не дивилися ті підручники, які писали в Радянському Союзі, а опиралися на практику, на «мізки» наших молодих і чудових працівників, досвід ветеранів, на керівництво, яке працювало за принципом «давайте обговоримо». Я вам дуже вдячний, - зазначив голова Наглядової ради.

Директор КЗТВ Вячеслав Яворський сформулював найближчі плани:

  • збільшити виробництво у півтора рази вже до кінця року;
  • повністю забезпечити електроенергією власні потреби (для цього замовили нову паротурбінну установку);
  • «реанімувати» та введення в дію ще один технологічний потік (зараз їх 5, це буде 6-й).

Міська влада відзначає екологічні заходи КЗТВ

 Мер Кременчука Віталій Малецький вітає директора КЗТВ Вячеслава Яворського

Мер Кременчука Віталій Малецький у своєму виступі відзначив, що підприємство не пошкодувало коштів на екологічні заходи, залучило сучасні технології, завдяки яким знизилися викиди, а відтак – вже немає масових скарг кременчужан на запахи у повітрі.

- Я бажаю вам, щоб ваше підприємство працювало у три зміни на всіх ваших п’яти технологічних потоках. І тоді все буде добре. Вітаю зі святом, всього найкращого! - зазначив Віталій Малецький.

Вячеслава Яворського він привітав з високим досягненням і нагородою – він став «Людиною року» у номінації «Промисловець року».


 29 травня колектив КЗТВ відзначить своє свято у неформальній обстановці на турбазі.


 

Довідка:

На даний час КЗТВ виробляє 11 марок технічного вуглецю, висока якість якого і відповідність міжнародним стандартам дає можливість експортувати його в 26 країн світу. Серед них - Канада, Німеччина, Італія, Швеція, Угорщина, Чехія та інші.

Замовниками продукції КЗТВ є всесвітньо відомі фірми: Michelin, Goodyear, Bridgestone.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх