«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися

29.01.2017, 15:29 Переглядів: 11 306

«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися

Фото робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

До складу робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення (у народі «каральний батальон 3200»): входять 5 представників: представники виконавчого комітету міської ради, Кременчуцької об’єднаної податкової інспекції, центру зайнятості, пенсійного фонду, департаменту соціального захисту населення та з питань АТО та управління держпраці.

Перевіряє робоча група виключно питання легалізації праці робітників та робить це регулярно - 1-2 рази на тиждень.

 

 

Як раніше писав «ТелеграфЪ», у Кременчуці зафіксовані випадки проведення псевдоперевірок суб'єктів господарювання. Група осіб, представляючись або співробітниками податкової служби або співробітниками служби охорони праці, вимагають у підприємців кошти за неоформлених найманих працівників. 

 

 

Для того, щоб ви не помилилися і завжди могли відрізнити справжнього перевіряльника від афериста, ми роздобули для Вас фото «карального батальону 3200». До складу рейдової групи входять:

 

«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися


- Кургаєва Тетяна Миколаївна – спеціаліст І категорії управління економіки виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.

 

«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися


- Лимонченко Світлана Володимирівна – головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб управління доходів і зборів з фізичних осіб Кременчуцької ОДПІ Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області.

 

«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися


- Бабінова Вікторія Володимирівна – головний спеціаліст відділу соціального захисту населення департаменту соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.

 

«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися


- Пархоменко Ірина Олександрівна – головний спеціаліст відділу платежів до пенсійної системи Кременчуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області.

 

«Каральний батальйон 3200»: як не помилитися


- Головатенко Ірина Анатоліївна – провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості.

При собі члени робочої групи повинні обов’язково мати доручення на проведення обстеження та службові посвідчення.

 

Раптом до Вас прийдуть не ці милі жінки, а зовсім інші люди - повідомляйте про випадки шахрайства у відділ внутрішньої безпеки ГУ Державної фіскальної служби в Полтавській області: (0532) 63-00-70 або (0532) 60-52-80 або в поліцію за номером 102.

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: kremen.gov.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх