Микола Корецький
директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС

Техніка від Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС стала хітом сезону

 

Провідна комунальна техніка марки АТ на новітньому шасі DАYUN CGC1140 стрімко підкоряє автомобільний ринок України.

Працюючи у напрямку розширення модельного ряду, Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС поєднує в своїй продукції всі передові технології в галузі сучасного автомобілебудування. Розробка 2021 року корпорації DAYUN Group — середньотонажні DАYUN моделі CGC1140 — сьогодні стали ідеально адаптованою базою для установки навісного обладнання для різнофункціональних сміттєвозів, самоскидів, паливозаправників та іншої техніки.


Шасі DAYUN з колісною формулою 4?2 комплектуються дизельними двигунами Weichai WP4.1Q160E50 (Євро-5), об’ємом 4087 куб. см і 6-ти ступінчастою КПП Shaanxi Fast Gear. Потужність двигуна — 150 к.с. (110,5 кВт). У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.


Самоскиди, встановлені компанією АЛЬФАТЕКС на новітні шасі, стали популярними миттєво, адже широка пропозиція представлена моделями як із заднім, так і тристороннім розвантаженням. Вантажопідйомність автомобілів від 7 до 10 тонн, об’єм кузова від 7 до 12 куб. м.


Самоскид на шасі DAYUN CGC1140 з тристороннім розвантаженням знайшов господаря під час виставки «AGROSHOW Ukraine 2021», ставши хітом аграрного масштабного дійства. Тепер самоскид працює на Київщині!
Конструктивно-допустима вантажопідйомність самоскиду — 8 000 кг. Об’єм платформи — 12 куб.м.
Завдяки високій продуктивності, зручності в роботі та економічності техніка стане надійним помічником сільськогосподарському підприємству.


Ще одна новинка — АТ-4034 на шасі DАYUN CGC1140 — єдиний в Україні сміттєвоз із системою змінних кузовів, який має новочасну функціональність. Автомобіль допоможе не тільки під час збору та вивезення будь-якого сміття, в наявності опція доставки води за допомогою змінних баків! До того ж змінні контейнери збільшують ефективність роботи на великій території, адже досить просто замінити заповнений контейнер на пустий.


Детально продумана конструкція гарантує безпечну роботу під час підйому й опускання контейнера.
Вантажопідйомність портального механізму — 9 000 кг.
Об’єм змінних кузовів — 6-10 м3.
Об’єм змінних баків для технічної води — 3-8 м3.
Конструкція кузова сміттєвозу виробництва АЛЬФАТЕКС виконана за допомогою сучасного обладнання і забезпечує повну герметичність і конструкційну точність.


Сміттєвоз із заднім завантаженням АТ-4031 на новітньому шасі DАYUN моделі CGC1140 теж знайшов першого покупця, щойно заявивши про себе автомобільному ринку.
Унікальність автомобіля полягає у тому, що він поєднує в собі надзвичайну маневреність, чималу місткість та можливість трамбування сміття. Отже, гарантовано зменшення кількості ходок до сміттєзвалища, значна економія пального та ефективність роботи.
Об’єм кузова становить 13 куб.м. А маніпулятор може підіймати до 700 кг вантажу!
Коефіцієнт пресування відходів досягає 7!
Всі елементи системи доступні в завантаженому кузові, що запобігає забрудненню та забезпечує швидкий доступ до обслуговування та діагностики.
У базову комплектацію сміттєвоза входить механізм для підйому євроконтейнерів від 60 до 1100 л.
Техніка обладнана камерою заднього виду з монітором, яка встановлена ??в кабіні автомобіля.
До того ж машину, можна комплектувати відвалом, що допоможе у приведенні до ладу місця вивантаження перевезених відходів, а взимку — боротися зі сніговими заметами.
Середньотоннажний автомобіль підійде найкраще комунальним підприємствам, яким потрібно вивозити великі обсяги сміття, але при цьому техніка повинна мати високу маневреність.


Спільний проект Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС та ТОВ Еверласт — автопаливозаправник АПЗ-8 на новому шасі DAYUN CGC1141 з цистерною об’ємом 8 куб.м має верхній налив продуктів через заливну горловину та гравітаційний злив. Злив/налив цистерни відбувається за допомогою власного насосу. Він ефективно забезпечить перевезення та тимчасове зберігання світлих нафтопродуктів. Ідеальним для використання техніки є аграрний сектор. Автопаливозаправник дозволить привезти паливо прямо на поле і заправити комбайни, трактори і вантажівки, не втрачаючи дорогоцінного часу.


Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС пропонує десятки варіантів конфігурацій автомобілів на базі шасі нового DАYUN CGC1140: сміттєвози, автовишки, вакуумні автомобілі, промтоварні фургони, автомайстерні, бортові автомобілі, самоскиди та багато іншого.


Нова продукція нещодавно увійшла на ринок України та вже викликала неабияку зацікавленість серед аграріїв та представників інших секторів економіки!


Компанія АЛЬФАТЕКС — широкий вибір необхідної техніки для кожного підприємця! Кожен автомобіль має свої переваги та неповторні якості.


Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС — правильне рішення для вашого бізнесу!



Статті автора

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх