«ТелеграфЪ» сміється

6.04.2007, 19:04 Переглядів: 1 795
Найуважніша читачка, яка швидше за всіх порахувала всі «приколи» з першоквітневого випуску газети, зателефонувала до редакції уже о 8.20 ранку. За свою пильність вона отримала трилітрову пляшку пива Heineken з рук головного редактора «Телеграфа» Сергія Кулясова..
Приз Олена приймала з рук Сергія Кулясова. Нічогенька пляшечка… Олені по-білому заздрила вся редакція

У першоквітневому номері наш фотограф приховав на сторінках газети шість «фотоприколів», а підступні журналісти ще й «запустили» одну брехливу новину. Уважні читачі мали порахувати всі «приколи», повідомити «Телеграфу» про це першими і отримати від нас приз.
Отже: стор. 2: на прапорі «БЮТ» біля нардепа Надоші емблема «Партії регіонів»; стор. 3: депутати міськради косо поглядають на Валентина Стасюка, який «приніс» на сесію «лимонку»; стор. 4: журналісти, і оком не моргнувши, збрехали про те, що у місті відкриють публічний дім; стор. 20: біля крюківського мосту – дві підйомні частини; біля міськвиконкому – котлован, який «вирив» наш фотограф; російський поет Пушкін «став» до бульвару імені себе задом; а пам’ятник яйцю нібито прибирають за наказом Кабміну.
Переможниця не барилася. Зранку, у четвер, 29 березня, о 8.20 до нас додзвонилася постійна читачка Олена і правильно назвала всі сім «приколів». На неї вже чекав приз – трилітрова пляшка пива Heineken від головного редактора газети.
– Рано ви, Олено, нам зателефонували. На роботі рахували?
– Так. Ми удвох із секретарем «приколи» шукали. Дуже поспішали, тому що минулого року нам не пощастило – ми трішки спізнилася з відповідями і приз дістався іншому читачу.
– Який «прикол» вам було найскладніше відшукати?
– Мабуть, новину. Фото ми швиденько продивилися, а от для того, щоб «упізнати» новину, довелося нашвидкоруч перечитати всю газету.
– Що робитимете з призом – залишите для краси чи розіп’єте?
– Звісно, з друзями розіп’ємо – за мою перемогу. До речі, я знала, що на мене очікує якийсь сюрприз. Два дні тому мені наснилося, що моя квартира уся в букетах квітів. Я ще подумала тоді, що це до якоїсь несподіванки. Сон у руку!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх