Котяча краса-2005

24.11.2005, 15:11 Переглядів: 2 261
«Кошкин дом» – так минулими вихідними можна було назвати міський Палац культури. 19-20 листопада там проходила виставка кішок. “ТелеграфЪ” вирішив подивитися на кошаче дефіле та познайомити з "моделями" своїх читачів..

Едик – курильський бобтейл. Як і його брати, він не має хвоста і лякає своїми великими розмірами. Існує дві легенди: за однією з них, предки цієї кицьки охороняли японські оселі, а за іншою – навіть ведмеді поступаються бобтейлу дорогою. Придбати такого звіря можна за 350 гривень. Їсть бобтейль не більше за звичайну кішку, хоча й має великі розміри. Господарі Едика запевнили, що в їжі їх вихованець вкладається у 60-70 гривень на місяць.

Кіт Вермут – донський сфінкс. Щоб придбати кошеня цієї породи, вам доведеться викласти щонайменше 250 доларів. Чим сфінкс лисіший, тим він дорожчий. Народитися кошеня може “напіводягнене”, але до двох років 'роздягається'. Придбавши сфінкса, приготуйтесь до того, що він має гарний апетит і їсть більше, ніж звичайна кицька.

 

Без коментарів. 'Зіркові війни-7' – перевтілення 'Йоди'

Це гарненьке персидське кошеня не кожному по кишені. Воно коштує 500 доларів. І для перса це далеко не межа. Найбільшої вартості кицька досягне у п'ять-шість місяців. Тоді вона може коштувати і до тисячі доларів. До того ж за домашнім улюбленцем потрібно буде добре доглядати: купати, розчісувати, робити вакцинацію, чистити зубки… “Піджавши” котячий хвіст, ви зможете прогодувати пухнастого звіря вклавшись у 100 гривень. Але це всього лише прожитковий мінімум для котів цієї породи.

Це пухнасте диво – екзотичний короткошерстний перс або перс для ледачих. Щоб удосталь погратися з цим кошенятком, вам доведеться викласти за нього 500-600 гривень.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх