Компанія Ferrexpo придбала екскаватор для селища Макарів

30.05.2022, 15:03 Переглядів: 1 787

 

Макарів зруйновано на 40%

Селище міського типу Макарів Бучанського району Київської області понад місяць було заблоковано російськими військами, а також піддалося масштабним руйнаціям унаслідок ворожих обстрілів, ракетних та авіаударів.

Макарів зруйновано на 40%: більшість житлових будинків та магазинів повністю знищено, значних пошкоджень зазнали адміністративні будівлі та інші об'єкти цивільної інфраструктури.

На прохання Макарівського селищного голови Вадима Токаря було оперативно придбано та доставлено екскаватор-навантажувач виробника SDLG вартістю понад 1,5 мільйони гривень.

Вадим Токар зазначив, що екскаватор завдяки своїм технічним функціям значно покращить стан утримання житлово-комунального господарства Макарова.

- Щиро вдячний керівнику програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні Юрію Химичу та директору Благодійного фонду Полтавського ГЗК Вячеславу Мінязєву за підтримку та цінну й безкорисну допомогу. Переконаний, що ваш приклад показовий і для інших благодійників, які в надважкий момент готові допомогти Макарівській громаді, - додав Макарівський селищний голова.
- Переданий екскаватор-навантажувач покликаний допомогти у відновленні Макарова після масштабних руйнацій, яких зазнало селище. Ми прагнемо поліпшити життя людей, які страждають внаслідок російської збройної агресії в України, безупинно працюємо з гуманітарними запитами для забезпечення першочергових потреб населення, - повідомив Юрій Химич, керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні.

Ferrexpo продовжує вивчати запити стосовно надання гуманітарної допомоги та оперативно забезпечувати їх. Раніше повідомлялося, що Компанія вже придбала та передала комунальну техніку в місто Чернігів, а також готує передачу техніки в населені пункти Сумщини.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх