У Кременчуці відкриють публічний будинок

30.03.2007, 19:03 Переглядів: 3 492
У нашому місті з’явиться публічний дім на 25 місць. Він буде розташований на вул. Київській, а не на вул. Радянській, яка до революції була відома «червоними ліхтарями».
Першим клієнтам обіцяють видати безкоштовні 2-місячні абонементи, щоб побороти сором’язливість кременчужан, які бояться прийти самі

У нашому місті з’явиться публічний дім на 25 місць. Він буде розташований на вул. Київській, а не на вул. Радянській, яка до революції була відома «червоними ліхтарями». Думки краєзнавців представники громадської організації, що керує створенням пілотного проекту, не дотрималися. Мовляв, що було – то загуло, а Київська – вона і в Африці Київська!
Питання про легалізацію проституції ставилося вже давно, і ось дочекалися – Кременчук став одним із міст, у яких впроваджують централізовану систему надання інтимних послуг. А причиною, як не дивно, є спорт! У рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2015 року, який може проходити в нашій країні, декілька громадських організацій заявили про необхідність формування в іноземних фанів позитивного іміджу гостинної України. Не охоче віриться в альтруїстичні наміри ініціаторів проекту – Чемпіонат Європи, скоріш за все, є лише приводом, щоб розгорнути свій бізнес.
Зауваження та пропозиції кременчуцькі куратори проекту приймають першого квітня з 12.00 до 17.00 за телефоном 8-099-494-82-75. Не будь байдужим! Вислови свою думку.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх