Убивство у Кременчуцькому районі – два в одному

30.03.2007, 19:03 Переглядів: 1 517
Під час розслідування убивства 29-річного чоловіка, підозрюваний зізнався, що десь сім років тому убив свого вітчима..
Зарубавши людину чоловік навіть, не змив з неї кров

Як повідомлялося у минулому номері «Телеграфа», 13 березня 26-річний мешканець села Роєве Кременчуцького району у власній хаті убив 29-річного чоловіка. Того вечора компанія з декількох любителів випити гуляла у нього вдома. Коли всі скопом полягали спати на підлозі, один з гостей, на думку господаря, занадто пристрастно прилаштувався до його співмешканки. Як повідомляють співробітники центру зв’язків з громадскісьтю, господар мовчки вийшов і повернувся із сокирою в руках. Нічого не пояснюючи, він три рази рубанув гостя по голові. Потім покликав молодшого брата, що був у сусідів. Разом вони винесли тіло з хати й кинули у туалет, присипавши сміттям. І лягли спати.
Через кілька днів до Кременчуцького районного відділення міліції звернулась дружина убитого чоловіка. Вона повідомила, що його вже три доби немає вдома. Коли міліціянти почали проводити подвірний обхід і питати, де востанне бачили зниклого, хтось указав на подвір’я нашого «героя». Зайшовши до хати, правоохоронці побачили закривавлену сокиру із волоссям та плями крові. Дуже красномовні знахідки. Підозрюваного затримали.
У ході проведення розслідування, затриманий згадав, що у 19-річному віці він вбив свого вітчима. За словами прокурора Кременчуцького району Георгія Бровка, хлопець ударив чоловіка, а той, падаючи, вдарився об залізний ріг ліжка. «Того вечора вітчим був п’яний, він ображав нас із матір’ю, – пояснює підозрюваний. – Я вдарив його тричі в обличчя. Він впав і ударився головою об ліжко. Ми злякалися, що я його вбив, почали поливати водою. Вітчим очунявся, піднявся і вийшов з хати. Коли ж опинився надворі, то знову впав. Ми  відтягли його у сарай, там він пролежав ніч, а на ранок був уже мертвий». Матір, яка була свідком тієї пригоди, померла у 2005 році.
За словами прокурора Георгія Бровка, хлопець закопав тіло у лісосмузі за півкілометра від села. У вітчима не було родичів, тому його пошуками ніхто не займався.
Наразі прокуратурою Кременчуцького району порушено кримінальну справу за обома випадками. Підозрюваний заарештований.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх