Найкращі австрійські велосипеди KTM 2024 року до 1000 дол

25.04.2024, 14:25 Переглядів: 754 Р

Найкращі австрійські велосипеди KTM 2024 року до 1000 дол 

Популярність австрійського виробника велосипедів KTM є зрозумілою, бо сам бренд присутній на ринку понад 50 років і зарекомендував себе, як постачальник надійних байків під різні стилі. Плюс є можливість обирати як моделі професійного рівня, так і байки за демократичними цінами – приблизно до 1000 доларів.

Різні велосипеди бренду KTM в даному ціновому сегменті присутні в каталозі Veliki, але насамперед треба зрозуміти, байк з якими характеристиками вам потрібен.

Велосипед KTM 2024 до 1000 доларів

Є можливість підібрати байк бренду KTM як для аматорів, так і для прихильників звичайних прогулянок на велосипеді без швидкостей та крутих поворотів. Також є якісні шосейники, гравійники, і навіть не дуже класичні моделі з електричним мотором, що тільки набирають свою популярність. Основні моделі виглядають наступним чином:

  1. Chicago для регулярних прогулянок.
  2. Велосипеди Ultra та Ultra Fun розраховані на тих, хто бажає іноді їздити по бездоріжжю, а іноді робити туристичні виїзди.
  3. Strada та Alto є шосейниками, і якщо в першому випадку характеристики спонукають до швидкої їзди, то у другому випадку мова про зручну посадку та керованість.

Гравійники X-Strada обираються тими, хто не має обмежень по вибору локацій та хто хоче покататися будь де. 

Австрійські велосипеди KTM 2024 року перейняли багато цікавих рішень, що були реалізовані раніше. Наприклад, це Integrated Post Mount (IPM) – інтегрована опора супорта. Вона дозволяє суттєво заощадити вагу байка. Додатково варто згадати про технологію інтегрованого гальмівного супорта. А для електробайків виробник додав електроприводи FAZUA, де опціонально можна зняти сам мотор та акумулятор, щоб вага була менше.

Якщо є потреба обрати найбільш нові моделі байків даного бренду, то в каталозі достатньо натиснути дві кнопки. Це обирання конкретного бренду та рік випуску, або можна просто зробити сортування байків за датою додавання на сайт.

Найкращі велосипеди KTM 2024 року

Найкращі велосипеди KTM 2024 року 

Питання, де купити велосипед KTM 2024 року, не є актуальним, бо сайт Veliki пропонує різні моделі для дітей, дорослих, жінок, чоловіків. Якщо мова йде саме про умовне обмеження до 1000 доларів, то це точно не будуть електровелосипеди, бо їх вартість іноді в десятки раз більша. Відгуки про велосипеди KTM 2024 року варто вивчати під конкретний запит, наприклад, порівнюючи моделі для прогулянок або гравійники.

Наприклад, можна з найбільш нових моделей порекомендувати KTM CHICAGO 291, що є повсякденним байком для поїздок на роботу, навчання чи просто для відпочинку. Це також модель і для гірських поїздок. KTM CHICAGO 292 також вписується в заявлений бюджет до 1000 доларів. Характеристики є приблизно схожими, а про всі відмінности можна дізнатись самостійно, прочитавши опис товару.  Порівняння велосипедів KTM 2024 року може привести вас до моделі KTM PENNY LANE 272. Це модель для жінок без особливого досвіду їзди, але користуватись даним велосипедом можна як по звичайних дорогах, так і по бездоріжжю.

купити велосипед KTM 2024 року 

Очевидно, що окрім функціональної категорії велосипеда, цінової категорії, та ключових технічних характеристик, дуже важливо вгадати по розміру. Просто обирайте ліміт за зростом велосипедиста, і в каталозі з'являться тільки відповідні моделі. Аналогічним чином можна вибрати тип та хід вилки, тип підвіски, амортизатора, гальм, діаметр коліс, матеріали рами. Якщо цікавлять саме візуальні  характеристики велосипеда, наприклад, колір, то і через даний параметр можна зробити сортування товарів – достатньо натиснути одну кнопку ліворуч. При наявності питань чи труднощів з вибором велосипеда, краще проконсультуватись з менеджерами магазина. В противному випадку є ризики придбати велосипед не за розміром або з параметрами, що для конкретних умов будуть непотрібними. Також існує ризик суттєво переплатити. Хоча якщо потрібної суми образу немає, то можна домовитись про розстрочку. Ми самі передамо заявку в банк, і у випадку позитивної відповіді, договір можна підписати в онлайн-режимі. Сам велосипед доставляється в усі міста України, з урахуванням поточної безпекової ситуації. Посередником виступає Нова Пошта.  

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх