Цікаві функції iPhone: розкрийте повний потенціал вашого смартфона

22.04.2024, 17:34 Переглядів: 668

 

iPhone, відомого своєю простотою використання та широким функціоналом. Часто користувачі не знають про всі можливості, які пропонує ця платформа. Варто розглянути деякі дуже корисні функції Apple iPhone, які значно полегшать ваш користувацький досвід.

Корисні функції для твого смартфона

  1. Функція управління енергоспоживанням батареї може значно продовжити час автономної роботи вашого смартфона, а також зігріти руки взимку. А вам відомо, що затиснувши клавішу Shift, можна перемикнути текст з малих літер на великі? Та ще, за допомогою жестів можна зменшити розмір клавіатури та розмістити її зручніше на екрані.
  2. Night Shift — це зручна функція для поліпшення якості вашого сну, змінюючи колір екрана з холодного на теплий ввечері, що допомагає зменшити вплив синього світла на очі. Або ви можете використовувати Live Photos для зафіксування яскравих моментів у вашому житті, роблячи їх «живими».
  3. Створення власних клавіатурних скорочень значно полегшує набір тексту. А використання iPhone як джерела тепла в холодну погоду може стати незамінним.
  4. Також важливою функцією є розпізнавання об’єктів на фотографіях у програмі «Фото», або нова функція Live Text, доступна в iOS 15, яка дозволяє "виокремлювати" текст із фотографій та спрощує роботу з документами.
  5. Користування iPhone як лупи. Ваш смартфон має в собі інструмент для збільшення об’єктів або тексту. У розділі "Універсальний доступ" в "Параметрах" є функція "Лупа", яка вимикає всі фонові процеси та дозволяє використовувати iPhone як лупу за допомогою камери: збільшуйте і зменшуйте масштаб для комфортного перегляду дрібних деталей.
  6. Швидке надсилання останньої фотографії або відео у чаті. Під час розмови у чатах ви можете швидко надіслати останню зроблену фотографію або відео, натиснувши на значок камери у полі введення тексту. Діліться своїми життєвими моментами з друзями та родиною оперативно!
  7. Фотографування під час відеозапису. Під час запису відео ви можете одночасно робити фотографії, натискаючи кнопку затвора на екрані. Це дозволяє зафіксувати важливі моменти, не припиняючи відеозапису. Просто проведіть пальцем уздовж відеопотоку, щоб роздивитися, які фотографії створюються там, де ви торкнулися екрана. Керування однією рукою
  8. Якщо ви користуєтеся iPhone з великим екраном, іноді важко набирати текст однією рукою. Однак є прихована функція, яка значно полегшує цей процес. Просто перемістіть піктограму клавіатури вниз, і вона перейде у режим "однієї руки", тож клавіші розмістяться біля вашого пальця.

Таким чином, ми можемо заощадити час, а щоденне користування пристроєм стане ще зручнішим і приємнішим. Ще й до цього не потрібні жодні спеціальні знання або навички, тож це доступно для всіх.


В інтернет-магазині allo.ua можна придбати оригінальний смартфон Apple та необхідні аксесуари для нього. Найкращі ціни на ринку, відмінний сервіс та швидка доставка - гарантовані 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх