Трендові браслети у 2024 році: що варто знати?

15.04.2024, 14:15 Переглядів: 731 Р

 

Тепла пора року — справжній рай для модниць, адже нарешті можна прикрашати себе максимальною кількістю аксесуарів. Один з найжаданіших виробів — браслети. Відкритий одяг дозволяє продемонструвати їх у всій красі.

Тож поки ви обираєте браслет на Minimal, пропонуємо познайомитися з трендами цього року. Деякі з них вже добре знайомі, а деякі — з новим подихом вриваються у світ моди та стилю.

Тренд №1: ефектні заяви

Масивні браслети не здадуть своїх позицій і у 2024 році. Їхні товсті ланки, виготовлені з золота або срібла, стануть сміливим акцентом у вашому образі. Також у новому сезоні можна додати блиску та розкоші за допомогою браслетів з великими кристалами, перлами або напівкоштовними каменями. Залишаються модними прикраси на руку з підвісками у формі сердець, зірок, знаків зодіаку або символів, що мають для вас значення та підкреслять вашу індивідуальність.

Тренд №2: мінімалізм в топі

Елегантні та витончені, ці браслети підходять для будь-якого випадку залишаються на руках модниць. Їх можна носити як самостійно, так і в поєднанні з іншими браслетами. У тренді лаконічні деталі: невеликі геометричні фігури, мінімалістичні підвіски або просто гладкі ланцюжки, що дають змогу підкреслити свою витонченість без зайвого декору.

Мінімалістичні браслети ніколи не виходять з моди, тому стануть чудовою інвестицією у ваш гардероб.

Тренд №3: повернення до природи

Цей тренд робить акцент на натуральних матеріалах та етнічних мотивах. Різноманіття кольорів та візерунків дозволить вам підібрати браслет під будь-який настрій. Крім бісеру, популярні аксесуари з дерева, шкіри, каменю та текстилю. Від ніжних пастельних відтінків до яскравих етнічних орнаментів – виберіть те, що підходить вашому стилю.

Тренд №4: широкі манжети

Чіткі лінії, гострі кути, абстрактні візерунки – манжети з геометричними елементами підкреслять вашу сучасність. Справжньою родзинкою образу можуть стати жорсткі браслети-абстракції незвичайних форм чи дизайнів.

Просто широкі манжети теж не залишаться непоміченими, вони ідеально підходять для сміливих та впевнених у собі людей.

Тренд №5: історія про вас

Додайте особистий штрих вашому образу за допомогою браслета з вашими ініціалами або ім'ям. Можливо оберіть ювелірний виріб з символом, який має для вас особливе значення: знак зодіаку, релігійний символ або талісман.

Персоналізовані браслети – це гарний спосіб виразити свою унікальність та поділитися частинкою себе зі світом.

Підкресліть свою індивідуальність, виражайте себе через браслети, адже мода – це мова вашої душі!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх