Безпека, зручність та комфорт: для чого потрібна автоматика для воріт?

10.04.2024, 13:55 Переглядів: 644 Р

 

Сучасна людина цінує зручність і комфорт. Тому віддає перевагу приладам та інноваціям, які допоможуть досягти цієї мети.

Привод (автоматика) для воріт — явище не нове. Це набір пристроїв, який забезпечує комфортне відкривання різних типів воріт. Якщо правильно підібрати та встановити автоматику для воріт, то навіть великі й важкі ворота будуть працювати легко, незалежно від погоди чи температури.

Сьогодні сучасні системи автоматики обирає все більше людей. Причина проста: автоматика для воріт значно спрощує життя і різні рутинні процеси. Зрештою, кому сподобається виходити із затишного салону авто у негоду для того, щоб відчинити чи зачинити ворота. Не дуже приємно це робити пізно ввечері.

Купити якісні ворота для гаражів та сучасну автоматику до них пропонує компанія Hörmann. Завдяки таким інноваціям ви можете зручно, швидко і безпечно відчиняти ворота за допомогою пульта.

Ви можете обрати таку високотехнологічну автоматику для воріт:

  • Зручний і швидкий привод SupraMatic.
  • Бюджетний привод ProMatic.
  • ProMatic Akku — електропривод для гаражів, не підключених до джерела живлення.

Для чого потрібна автоматика для розпашних воріт?

Найчастіше системи автоматики для воріт обирають у таких випадках:

  • Немає бажання відчиняти і зачиняти стулки вручну під час кожного в’їзду/виїзду.
  • Для зручного контролю стану воріт: якщо вони відкриваються, то система сповіщає про це.

Встановлення автоматики до воріт суттєво економить час і сили. Це просто, але дуже зручно. Без перебільшення, це вигідна інвестиція, яка дуже швидко окуповується.

У компанії Hörmann ви можете замовити систему, до якої входять гаражні ворота, електропривод гаражних воріт, електропривод в’їзних воріт, які узгоджені між собою.

В усіх електроприводах гаражних воріт Hörmann використовують сертифіковану систему дистанційного керування BiSecur. Завдяки їй можна не лише легко керувати автоматикою гаражних і в’їзних конструкцій, а й вхідними дверима до будинку, якщо в них встановлено електрозамок. Де б ви не знаходилися, буквально за лічені хвилини ви можете перевірити, чи зачинені гаражні ворота і вхідні двері будинку.

 

В чому особливість продукції Hörmann?

Компанія Hörmann — провідний постачальник на ринку воріт, дверей, дверних рам та електроприводів у Європі. Якість — головний аргумент на користь продукції цього виробника. Крім того, асортимент відрізняється надійністю, функціональністю, тривалим терміном експлуатації. Вибір воріт дуже великий: секційні, ролетні, підйомно-поворотні. Ви легко можете обрати варіант відповідно до ваших потреб і фінансових можливостей. Крім того, можна купити системи автоматики, завдяки яким користування воротами буде ще зручнішим і простішим.

Для виготовлення продукції Hörmann використовує високоякісні матеріали. Це гарантує тривалий термін експлуатації та привабливий вигляд усіх конструкцій.

Зверніться до дилерів компанії у вашому місті, які допоможуть підібрати ворота та автоматику до них, підрахують вартість. 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх