NsdGroup: компанія, яка зробить ваше житло неповторним

26.03.2024, 14:00 Переглядів: 624

 

Фахівці з інтер’єру розроблять унікальний дизайн для будь-якого приміщення.

Дизайн інтер'єру - не такий простий процес, як може здатися, адже він включає в себе безліч нюансів. Це не просто ремонт, не лише перепланування, а комплексний процес, адже квартира є відображенням життя господарів. Замовляти дизайн інтерьеру Київ краще у перевірених фахівців, які мають відповідну освіту і досвід.

Дизайн інтер'єру Київ під ключ

У компанії NsdGroup відповідально ставляться до поставлених завдань. Дизайнери, які тут працюють, враховують найменші дрібниці, аби житло стало не лише функціональним та естетично привабливим, а й комфортним, а технічні фахівці роблять свою справу якісно.

Під час роботи дизайнери велику увагу приділяють зонуванню приміщень, яке можна виконати не лише через перепланування, а й за допомогою різних відтінків, освітлення та матеріалів. Під час створення проекту враховується не лише призначення кожної кімнати, а й те, хто користується приміщенням і чи є в домі домашні улюбленці - адже вони теж потребують окремого простору.

 

 Послуга створення дизайну інтер'єру “під ключ” включає в себе:

  • Вимірювання житлового простору
  • Фото та відеозйомка для подальшого створення 3D моделі приміщення
  • 3D візуалізація житла
  • Створення детального технічного проекту включно з планами
  • Авторський та технічний нагляд
  • Допомога у підборі декору

Звісно, кожен з цих етапів виконується відповідними фахівцями, які звикли працювати якісно і з урахуванням усіх потреб замовника.

Які конкретно послуги пропонує NdsGroup

Дизайн квартири включає підбір відповідних меблів, обробку стін, підлоги та стелі, встановлення освітлення, яке зробить додаткові акценти і додасть відчуття комфорту. В той час, як дизайнер працює безпосередньо з замовником, бухгалтер створює кошторис, що робить процес надзвичайно прозорим і враховує як потреби клієнта, так і його можливості. Звісно, загальна концепція багато в чому залежить від конструктивних особливостей житла, але найпопулярнішими є інтер’єри в таких стилях:

  • Сучасний
  • Мінімалістичний
  • Класичний
  • Рустік
  • Скандинавський
  • Хай тек

Під час розробки дизайну завжди враховується функціональне призначення кожної кімнати та умови зонування простору.

Також компанія пропонує послуги з ландшафтного дизайну, ремонту житлових приміщень, проектування та будівництва з нуля.

 

 Особливості ремонту під ключ

Компанія працює з квартирами різного планування, і може запропонувати як типовий, так і індивідуальний план ремонту.

Типовий проект виконується згідно зі стандартами, що вже використовувалися фахівцями NsdGroup на інших подібних об’єктах. Вартість таких проектів значно нижча, а якість та практичність перевірена часом, тож у результаті можна бути впевненим.

Індивідуальний проєкт підійде тим людям, які хочуть зробити своє житло справді унікальним і мають відповідний бюджет. Він передбачає втілення будь-яких ідей замовника, створення індивідуальних ескізів, які ніде більше не використовуватимуться. Звісно, вартість робіт вийде вищою, але і результат буде відповідним.

Як замовити послуги

Найпростіше замовити послуги компанії NsdGroup онлайн через сайт. Натиснувши на кнопку зворотнього зв'язку, можна поспілкуватися з фахівцем, який розповість про усі нюанси співпраці. Також на сайті можна знайти безліч прикладів уже виконаних інтер’єрів в різних стилях для різноманітних приміщень.

Корисним стане й опитувальник, який допоможе попередньо визначити вартість проекту, який вас цікавить. Звісно, кінцева ціна може відрізнятися - її встановлять спеціалісти під час індивідуального спілкування з замовником і огляду об’єкту.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх