Пральна машинка Haier: компактна, надійна, екологічна

7.03.2024, 12:10 Переглядів: 757 Р

 

Haier спеціалізується на виготовленні пральних машин, які поєднують в собі найкраще - надійність, компактність і простоту використання.

В цьому матеріалі розглянемо машинку Haier HW50-BP12307, одну з найсучасніших та найпопулярніших серед користувачів моделей.

З усіма характеристиками пральної машини можна ознайомитися на сайті https://comfy.ua/stiral-naja-mashina-lg-fh0j3ndn0.html, що суттєво зекономить час - адже не потрібно іти до магазину. Ця модель зовсім нова, вона була представлена широкому загалу восени 2023 року, і одразу стала однією з найпопулярніших.

Компактність

Пральна машина відноситься до класу компакт-рішень. Її висота становить лише 70 см при ширині 51 см, що дозволяє зручно розмістити їх навіть у невеликому приміщенні. Машинка чудово стане в нішу під низькою полицею, залишивши достатньо простору для інших потреб. При відносно невеликих розмірах машинка має завантаження до 5 кг, що є ідеальним для невеликої родини.

Основні показники

 Haier HW50-BP12307 стане ідеальним рішенням завдяки своїй невибагливості:

  • Енергозатратність. Цей надзвичайно екологічний прилад за показником енергоспоживання відноситься до класу А. Що конкретно це означає? За 100 циклів прання вона споживає усього 39 кВт на годину. Це не лише знижує загальне споживання енергії у вашій оселі, а й суттєво знизить цифри у платіжках за комунальні послуги.
  • Низький рівень шуму. Машинка має інвенторний двигун, і тому при віджимі на швидкості 1200 обертів на хвилину рівень шуму не перевищує 66 дБ.
  • Споживання води. При максимальному завантаженні прилад використовуватиме 30 літрів води на один цикл прання (розрахунку 6 літрів на 1 кілограм білизни), що є досить хорошим показником.

Зручність у використанні

Ця модель надзвичайно “розумна”: завдяки наявності Smart AI вона може автоматично визначити не лише кількість білизни, а й тип тканини, тож може самостійно обрати найбільш оптимальну програму прання. Усього таких програм 6. Це не так вже й багато в порівнянні з іншими пральними машинами, представленими на ринку - але погодьтеся, в реальному житті мало хто користується усіма режимами, які передбачив виробник. Haier HW50-BP12307 передбачає мінімальне втручання користувача у процес прання, що робить його надзвичайно зручним та комфортним.

Особливу увагу варто звернути на функцію Smart Dual Spray. Вона передбачає додатковий етап полоскання після кожного прання. Таке рішення не лише підвищує гігієнічність прання, а й забезпечує додаткове очищення барабана. Як результат, машинка прослужить набагато довше без необхідності очищення або ремонту.

Безпека і надійність

Ця модель має систему контроля піноутворення: при надвисокому рівні піни вона автоматично видаляє її, закачуючи натомість чисту воду. Така функція підвищує якість прання і запобігає поломці приладу.

Є тут і контроль дисбалансу. Ця функція автоматично збалансовує барабан при віджимі, що дуже корисно у випадках коли речі нерівномірно розподіляються всередині приладу. При високій швидкості обертів барабану це дуже важливо, адже зменшує вібрації і загальний знос приладу.

Також Haier HW50-BP12307 має захист від дітей: контрольна панель легко блокується, аби найменші члени родини не змогли запустити процес прання без білизни або передчасно перервати процес.


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх