Кращі ідеї подарунків для жінок

1.03.2024, 11:00 Переглядів: 1 561 Партнерський проєкт

 

Вибір подарунка жінці – не легке заняття для чоловіків, багато хто навіть опиняється в скрутному становищі. Тому ми підібрали кращі ідеї подарунків на 8 березня, в списку яких ви, можливо, знайдете ідеальний.

Завітайте за подарунками в

vivien_flowers

Салон “Марія Арт-Студіо”

CHOICE

Бутік «Бретель»

Принцип

Квіти

Може це звучить банально, але практично кожна дівчина любить квіти. Також квіти є класичним символом свята, особливо тюльпани. Які квіти можна подарувати: 

- букет з ніжних тюльпанів або яскравих червоних троянд, які підкреслять вашу любов до вашої жінки. Пам'ятайте, квітів багато не буває!  
- в горщику - такий подарунок сподобається мамі, бабусі або колезі.

Незабаром буде перше свято весни, це 8-ме березня! Свято, яке не можливе без подарунків для жінок, а особливо без квітів. Де ж придбати кращий букет? В цьому вам допоможуть флористи з квіткової майстерні Vivien. Квіткова майстерня Vivien допоможе обрати ідеальний букет для найдорожчої вам людини. Створюємо оригінальні букети та композиції тількі зі свіжих квітів, які будуть нагадувати про чудовий момент не один день.

Знаходиться наша квіткова майстерня за адресою вул.Соборна, 4/28. Також є доставка по місту та передмістя. Радо чекаємо на вас у нашій майстерні і залюбки зберемо найкращий букет!

Наші контакти:

Instagram: vivien_flowers

Сайт: vivien-flowers.com.ua

Телефон: + 380674783996




 Солодощі
Зараз дуже популярні набори солодощів в коробці. До 8 березня також можуть продаватися тематичні комплекти з шоколадом, цукерками та іншими солодощами. Іноді бувають не тільки із солодким, але і з цікавими чашками або блокнотами.

 Романтична вечеря
Дівчата дуже люблять романтику і сюрпризи. Якщо не знаєте, чим здивувати, то влаштуйте романтичну вечерю. Є кілька варіантів, в залежності від вашого бюджету: 

Замовте столик у популярному ресторані міста із затишною та романтичною обстановкою.  
Приготуйте вечерю самостійно і подайте її при свічках і з шампанським. Такого сюрпризу на 8 березня кожна жінка буде рада.  
Якщо погода дозволяє, влаштуйте романтичний пікнік на свіжому повітрі з вином, фруктами і її улюбленими ласощами.
 Парфуми та косметичні засоби
Якщо не знаєте, який подарунок вибрати, то непоганим варіантом може бути улюблений аромат дівчини. Щоб не помилитися, не варто купувати еквіваленти дорогих ароматів, так як невідомо чи сподобаються вони і чи будуть ними користуватися. Якщо не можете купити якісний парфум, то подумайте про косметичні засоби:

натуральна косметика (зараз популярна); 
набори косметики (креми, лосьйони); 
косметика для догляду за волоссям; 
декоративна косметика, помади, палетки тіней, консилерів, коректорів та іншого.

 Додамо, що до дня прекрасної половини людства в магазинах продаються цілі набори з косметикою, тому консультанти повинні вам допомогти з вибором потрібних.

 

Український письменник А. Костецький гарно сказав: “Весна дарує кожному, що треба і що хочеться”. Якщо дійсно відштовхуватися від жіночих потреб та побажань, то волосся — один з найважливіших пріоритетів.

Доглянуте волосся — це справжнє задоволення, привід для радості та гордості. Завітайте в Салон “Марія Арт-Студіо”, адже на вітрині салону є все необхідне для догляду за волоссям. Вашій увазі пропонується продукція кращих світових брендів:  

  • Kerastase (Франція);
  • L'oréal Professionnel (Франція);
  • Lebel (Японія);
  • Alterego (Італія);
  • Janeke (Італія).

 Ви з легкістю підберете подарунок під потрібний бюджет:

- до 500 грн — гребінці для волосся, термозахист, тревел-формати шампунів, доглядові засоби для рук (крем, скраб, маска, масажна свіча);
- до 1000 грн — шампуні, маски, кондиціонери, олійки, японські масажні щітки для волосся, лаки;
- до 1500 грн — продукція бренду Kerastase (шампуні-ванни, фондани, маски, сироватки для шкіри голови та волосся, термоактивний догляд, засоби для посічених кінчиків та флюїди для блиску).

Купуючи подарунок в “Марія Арт-Студіо”, можете скористатися опцією доставки по Україні. Є варіант оплати готівкою або карткою. Щоб отримати професійну консультацію по підбору косметики для волосся, телефонуйте 096-237-10-43, приходьте в Салон за адресою: Соборна, 3а. Або пишіть в Instagram @mariaartstydio


 

Шукаєш подарунок, який їй точно сподобається?

Тоді тобі до нас!

В екопросторі CHOICE широкий вибір якісної продукції, про яку мріє кожна дівчина.

Тут ти зможеш обрати :

  • догляд за обличчям, тілом та волоссям
  • добавки для краси і здоров‘я
  • засоби для здорового зниження ваги, стрункої й привабливої фігури

Ми знаходимося на проспекті Свободи, 69 (зупинка Гвардійська) та чекаємо тебе кожного дня з 10:00-18:00

Інстаграм: choice_kremenchuk

Новий гаджет
Сучасні технології ніколи не стоять на місці. Зараз існує величезна кількість зручних практичних гаджетів, про які мріють багато жінок: cмартфон, фітнес-годинник, бездротові навушники, планшет.
Варто зазначити, що для сучасних і динамічних жінок дуже важливо стежити за своїм здоров'ям, фігурою та вагою. Тому відмінним варіантом буде розумний годинник, а для занять спортом можна ще подарувати бездротові навушники. Подаруйте їй ідеальний гаджет, який вона давно хотіла.

Ювелірні прикраси
Ну яка дівчина не зрадіє, наприклад, золотій каблучці або кольє? На сьогоднішній день існує широкий асортимент дорогоцінних виробів із золота, платини і навіть срібла. Відрізняються вони лише за вартістю, складом дорогоцінних металів, каменів та дизайну.

Побутова техніка
Техніка, що полегшує повсякденні турботи – це дуже непогана ідея. Для мами або бабусі можна подарувати робот-пилосос, який сам буде прибирати, і жінці не потрібно буде нахилятися і напружуватися, адже цей «помічник» зробить все сам. Тим більше, зараз пилосос дуже популярний. Хорошим подарунком буде мультиварку або кухонний комбайн.

Для коханої дівчини або дружини можна подарувати хороший фен, плойку або вирівнювач для волосся. Більш своєрідні прилади типу епілятора або тримера даруйте лише у разі, якщо добре знаєте, що дівчина хоче такий подарунок. 

І головне, завжди для початку поцікавтеся, чи потрібна така техніка в кожному конкретному випадку.

 Нижня білизна

  

Красива нижня білизна не буде зайвим подарунком.

Розкажи про свої почуття, подаруй коханій давно омріяний сет нічної білизни чи вишуканий бюстик з трусиками. Або ж обери щось особливе, аби натякнути на свої вподобання.
Ви можете обрати комплектик, боді, нічну сорочку або ж замовити подарунковий сертифікат.

Готуйся до квітучого сезону разом із «Бретель», завітай у Бутік, що знаходиться на вул. Соборній, 25!
Купуй білизну, яка пасуватиме тобі цієї весни, зі знижкою.

Даруємо мінус 20%
Акція діє з 29.02 по 8.03 включно

Відчуй весну наповну у новій білизні.

Уважні продавці Бутіка «Бретель» допоможуть вам з вибором білизни для будь-якого образу: святкового, щоденного чи романтичного.

Білизна топових торгових марок, таких як KLEO, JASMINE, HENDERSON, NAVIALE, ELLEN представлена ​​в магазині.

Адреса: вул. Соборна, 25

графік роботи: з 10.00 до 20.00

Інстаграм: bretelie_butik

Сертифікат на фотосесію
Для любительок соціальний мереж такий варіант подарунка буде найкращим. Зараз багато фотографів продають сертифікати на фотосесії, тому можна знайти для себе оптимальний варіант і зробити своїй коханій сюрприз на 8 березня. Крім того, можна зробити подвійний подарунок і купити ще гарне плаття для цієї фотосесії.

Враження
Подаруйте своїй дамі унікальний подарунок – враження, запаковані в оригінальну коробку. Ця послуга зараз особливо популярна. Ви можете придбати сертифікати на:

  • СПА-процедури;
  • різні майстер класи;
  • похід в салон краси;
  • стрибки з парашутом та інший екстрім.

Це далеко не весь перелік. В Інтернеті ви можете подивитися всі варіанти, які пропонуються у вашому місті і вибрати саме те, що любить жінка.

 Сувеніри

 

Принцип - місце, де здійснюються мрії!

Оригінальні подарунки до свята і для дорослих дам і для маленьких принцес можна вибрати в магазині «Принцип». Це простір, в якому ви знайдете все: від звичайного олівця до креативного подарунка найвибагливішому ювіляру, отримаєте естетичне задоволення.

Також тут багато цікавинок для створення святкового інтер'єру в домі та офісі.

У асортименті послуги та товари на будь-який смак:

  • копіювальні послуги та фотодрук
  • ламінування та брошурування
  • подарунки та сувеніри
  • іграшки та творчість
  • канцтовари
  • гелеві кульки
  • упаковка подарунків

…та ще багато цікавого та потрібного.

Тож, якщо не встигли придбати подарунок, – саме час це зробити! Чарівні консультанти не залишать вас сам на сам з вибором, і ви обов'язково підете з посмішкою!

 

Адреси магазинів “Принцип”:

вул. Шевченка, 32

вул. Київська, 63

пр. Лесі Українки, 39

вул. Лікаря Бончука, 1

Адреса магазина “Художник”

вул. Перемоги, 4

Адреса магазина “Роксолана”

вул. Перемоги, 26

сайт: princip.ua

facebook.com/principua

princip_shevchenko

kiyvska_princip

Що не варто дарувати на «жіночий день»

Також ми підібрали для вас список подарунків, від яких варто утриматися:

  • сковорідки, каструлі дають натяк на «роботу на кухні»;
  • кухонні приналежності;
  • домашній одяг.

Вирішуючи, який подарунок придбати на 8 березня, та й на інші свята, знайте — увага це найцінніше. Але потрібно пам’ятати про різні деталі, тонкощі та особисті уподобання. Головне, щоб подарунок був щирим і максимально позитивним.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх