Як підібрати тіні для повік: поради красуням

21.02.2024, 13:40 Переглядів: 726 Р

 

Нанесення макіяжу - не настільки проста справа, як здається. Тут існують свої правила, від дотримання яких залежить успіх всієї справи

Очі - найвиразніша частина нашого обличчя, недарма їх називають дзеркалом душі. У цьому матеріалі ми розкажемо, як правильно вибрати тіні для повік щоб зробити очі помітнішими та підкреслити природне сяйво.

Матові і перламутрові тіні - у чому різниця

Існує два типи тіней для повік, і дуже важливо застосовувати їх правильно.

Матові підкреслюють очі, роблять їх помітнішими і виразнішими, привертають до них увагу. Накладати їх потрібно на всю повіку, ретельно розташовуючи.

Перламутрові тіні призначені для того, щоб підкреслити сяйво очей. Їх потрібно наносити на внутрішню, іноді на середню частину повіки. Треба пам'ятати, що перламутрові тіні роблять помітнішими найменші недоліки шкіри навколо очей, тож будьте з ними обережні.

Як правильно підібрати колір тіней

Будь-який бренд пропонує неймовірне різноманіття кольорів, серед якого легко розгубитися. І справді, підбираючи колір тіней для повік потрібно враховувати кілька факторів: колір шкіри, очей і навіть одягу! Але саме колір ваших очей є тим вирішальним фактором, який не можна ігнорувати. Найбільш вдалі поєднання:

  • Для карих очей підійдуть шоколадні відтінки, а також білі, сірі, фіолетові та зелені. Щодо перламутрових, найкраще обрати смарагдові та мідні кольори.
  • Блакитні очі можна вдало підкреслити чорним, темно-синім та сірим кольорами, з більш яскравих можна обрати рожевий, фіолетовий, білий, бежевий або колір цегли. Гарно виглядатимуть перламутрові тіні рожевого, білого та сріблясто-блакитного кольору.
  • Зелені очі найкраще підкреслюються жовто-зеленими та коричневими відтінками тіней а також кольором слонової кістки. Такі очі гарно виглядаю і зі смарагдовими, помаранчевими та ніжно-зеленими кольорами. Щодо перламутрових тіней, рекомендуємо обирати мідні, зелені та золотисті відтінки.

На що звернути увагу під час використання тіней для повік

Головний фактор ризику при нанесенні макіяжу - це стан вашої шкіри. Деякі відтінки тіней, особливо світлі, можуть підкреслювати мімічні або вікові зморшки. Якщо маєте такі, краще обирайте більш нейтральні кольори.

Не забувайте підготувати шкіру перед нанесенням тіней: приберіть темні кола навколо очей за допомогою бази, а позбутися “мішків” під очима допоможе консилер.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх