Свято добра та радості: за підтримки Миколи Корецького провели новорічне свято для дітей

29.12.2023, 12:00 Переглядів: 1 661

 

Микола Корецький — депутат Полтавської обласної ради від партії «Батьківщина», директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС залюбки відгукнувся на пропозицію дівчат волонтерів влаштувати дітям з обмеженими можливостями неймовірне зимове свято.

Це свято стало ще однією перлиною у ряді ініціатив, які направлені на допомогу діточкам з обмеженими можливостями. Микола Корецький кожного року до дня Святого Миколи Чудотворця проводить декілька заходів, щоб робити світ кращим місцем для малечі, яка найбільше потребує уваги й турботи дорослих.

Протягом трьох років подарунки вручалися діткам по домах. Цього року задля малечі та їхніх батьків було прийнято рішення організувати веселе свято.

Свято відбулося в приміщенні розважального дитячого центру для дітей «Ігротека». Атмосфера добра та позитивні емоції наповнили кожен куточок цього особливого місця. Діточки мали можливість весело провести час і досхочу погратися іграшками, які знаходяться в «Ігротеці».

У ході святкового заходу діти брали участь у різноманітних конкурсах, розвагах та творчих майстернях. У програмі свята були веселі танці та майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок. Організатори не лише намагалися забезпечити веселощі, але й створити атмосферу взаєморозуміння та підтримки.

Зимове свято було наповнене веселим сміхом та радістю. Діточки отримали подарунки та солодкі сюрпризи, а турбота дорослих допомогла кожному відчути себе унікальним та особливим.

Головна ціль звернути увагу на особливих дітей, наголосити, що кожна дитина має право на щасливе дитинство та повноцінне життя, і саме тому важливо створювати умови для розвитку їхніх талантів та забезпечення необхідної допомоги.

Святковий день став особливим для дітей з обмеженими можливостями, адже їхні серця наповнилися світлом, радістю та найтеплішими словами.

Організатори Материкіна Дар’я та Андреєва Олена висловлюють велику подяку всім благодійникам, які допомогли зробити свято для діточок цікавим, щедрим та незабутнім:

Миколі Корецькому — депутату Полтавської обласної ради від партії «Батьківщина», директору Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС;

Ользі Герасимович — власниці розважального дитячого центру для дітей "Ігротека" — за чудову атмосферу, найкращих в місті аніматорів та смачні пряники для дітей;

Компанії «Салекс» — за найдобріші цукерки; 

Компанії «ILONA» — за найсмачніше печиво;

Магазину SofikLand – за професійну консультацію та надану знижку на іграшки;

Магазину StartLine — за професійну консультацію та надану знижку на модні й теплі подарунки для наших хлопців;

Герасименко Ользі — найкращому фотографу, яка зголосилася зробити чудові пам’ятні фото для дітей та їхніх батьків.

Волонтерам: Андреєвій Олені, Погасій Ользі, Терещенко Анні, Загарій Альоні, Стеценко Анні, Материкіній Стефані, Андреєвій Марії.

На збір коштів також відгукнулися: магазин «Наші двері», магазин «Вельвет», Твереза Вікторія, Стеценко Анна, Кумейська Ольга, Кириленко Кирило, Синегіна Наталія, Бойченко Ольга і ще багато небайдужих до благодійної справи людей.

Наближається Новий рік, коли повітря наповнюється запахом ялинки та чеканням дива. Для кожної дитини — це особливий період, коли в очах світяться найяскравіші зірочки радості. І хоча сьогодні світ повний викликів і труднощів, ми маємо унікальну можливість разом дарувати малечі посмішки та радість.

Таким чином, ми не лише даруємо дітям промінчики щастя, а й рятуємо невидимі скарби нашого світу – добро, любов і тепло.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх