Святковий подарунок близькій подрузі: 7 крутих ідей

25.12.2023, 14:30 Переглядів: 745 Р

 

Важливі свята наших близьких людей — ще один привід згадати про те, яку роль вони відіграють в нашому житті і як сильно ми їх любимо.

Найкраща подруга — та особа, якій ви довіряєте свої секрети, ділитися проблемами та найпершій розповідаєте про успіхи, адже знаєте, що вона за вас щиро радітиме. Тож в особливий день хочеться її здивувати та порадувати. Прикро, що не завжди знаєш і розумієш, що їй потрібно.

Саме тому з радістю ділимося з вами підбіркою крути подарунків подрузі на будь-яке свято! Для творчості, активного життя, домашнього затишку та догляду за собою — ми підготували особливі варіанти! Також розглянемо враження, які пропонує компанія бодо — емоційні подарунки обовʼязково сподобаються кожному!

  1. Картина по номерах

Розфарбовування картини не лише творчий процес, а й сеанс розслаблення. Проводити час в такий спосіб — чудова можливість зняти стрес після напруженого робочого дня. Картина поділена на сектори, якому присвоєний свій порядковий номер, що відповідає кольору фарби. В результаті розфарбовування всі частини картини складуться в справжній витвір мистецтва.

  1. Сертифікат на заняття вокалом

 Подруга любить слухати музику й постійно підспівує улюбленим виконавцям? Піднесіть домашні “концерти” на новий рівень! Професійний викладач вокалу допоможе розкрити співочий потенціал і напрацювати власну манеру виконання. Можливо, саме ваш подарунок стане початком чогось більшого, ніж просто співи для вузького кола друзів?

  1. Аромамасаж

     Хто відмовиться від походу в SPA-салон, зокрема сеансу масажу в руках досвідченого профі? Таке задоволення достойно оцінить кожна жінка! Використання ефірних та базових олій під час процедури зробить шкіру мʼякою та гладенькою, приведе мʼязи в тонус, позбавить стресу та напруги, подарує гарний настрій та самопочуття.

Більше вражень та емоційних презентів знайдете на сайті українського інтернет-магазину bodo.

  1. Коврик для йоги

Йога — практика високих духовних енергій. Коврик, який подарує близька людина, буде приносити більше емоцій та енергетичного заряду під час виконання вправ. Навіть, якщо подруга мало цікавиться індійськими психофізичними практиками, вона зможе використовувати річ для заняття стретчингом чи аеробікою.

  1. Пляшка для води

Проста, але хороша ідея подарунка людині, яка цінує практичність. Зручна форма, надійна герметичність, можливість багаторазового виконання зробить річ незамінною під час тренувань тренування та пробіжки.

  1. Набір гарного посуду

Красивий посуд перетворює звичайний обід чи чаювання в справжню подію! Сервіз із фарфору, скла чи кераміки додасть витонченості й змусить себе почуватися особою королівської крові. Та і їсти з гарного посуду набагато приємніше. Такому набору зрадіє кожна господиня!

  1. Флораріум із сукулентами

Якщо дівчина обожнює квіти й бережно доглядає за своїми кімнатними улюбленцями, флораріум із сукулентами — оригінальний та ідеальний дарунок для неї. Сукуленти — рослини, які не потребують надмірної уваги, спокійно ростуть в основі з камінців і мають гарний вигляд. Саме тому вони успішно вписуються в будь-який інтерʼєр.

Подарунок — це вияв поваги та уваги, тому дарувати гроші — не найкраща ідея. Доведіть, що ваша дружба має для вас значення, і ви цінуєте стосунки з винуватицею свята. Принесіть в її життя радість та щастя!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх