В Emporium оприлюднили статистику попиту на знижки: у яких міжнародних інтернет-магазинах зроблено найбільше замовлень

22.12.2023, 13:20 Переглядів: 849 Р

 

В Україні працюють сотні інтернет-магазинів, в каталозі яких тисячі найрізноманітніших товарів на будь-який смак та гаманець. Попри це частина українців час від часу або регулярно робить замовлення на міжнародних торгових платформах. 

Що саме приваблює покупців та які закордонні інтернет-магазини найчастіше вибирають українські покупці, з’ясували експерти Emporium.

Чому українці замовляють на міжнародних торгових майданчиках

Аналітики Emporium провели власне дослідження та виявили, що користувачі сервісу відвідують міжнародні онлайн-магазини з таких причин:

  • можливість отримати суттєві знижки, використовуючи промокоди для України від Emporium, — важливий фактор для понад 50% покупців;
  • доступна вартість товарів — має значення для майже 40% опитаних;
  • деякі оригінальні товари відсутні в українських продавців, а аналоги не задовольняють вимоги — так вважає приблизно 20% користувачів.

Близько третини тих, хто купує товари в закордонних онлайн-магазинах, сказали, що готові робити більше замовлень при умові швидшого доставлення.  

Якщо, скажімо, купон AliExpress https://emporium.com.ua/aliexpress на замовлення одягу забезпечує зниження ціни на 25%, але замовлення треба чекати 4-5 тижнів, то простіше купити потрібний товар в Україні.

Що та на яких сайтах замовляють найчастіше

За отриманою експертами Emporium інформацією, на закордонних торгових онлайн-платформах українці  здебільшого купують:

  • вітаміни та натуральні харчові добавки — майже 40%; 
  • різноманітні аксесуари та подарунки — близько 36%;
  • одяг, зокрема для дітей — понад 33%;
  • косметику та парфуми — приблизно 18%.

У списку поширених замовлень також взуття, електроніка (смартфони та ноутбуки), автотовари, дитячі іграшки, жіноча білизна, біжутерія.

Найбільш популярними міжнародними майданчиками онлайн-торгівлі учасники дослідження назвали:

  • AliExpress. Покупців приваблює дешевизна товарів та їх асортимент. Знижки починаються від 25% і досягають на низку позицій 97%. Основна небезпека — товар може не підійти. Його доведеться відправляти назад і чекати обміну чи повернення коштів.
  • iHerb. Інтернет-магазин поставляє своїм клієнтам високоякісну продукцію натурального походження. Новим покупцям iHerb пропонує знижку 20%. На бренди тижня ціни зазвичай нижчі на 30%. Плюс магазину в тому, що розрахуватися можна гривнями (перерахунок здійснюється по курсу), а серед сервісів доставлення є Нова пошта. Мінус — на сайті відсутня українська мова. 
  • Carters. Американський магазин продає якісний одяг для дітей від народження до 8 років. Найчастіше українці замовляють боді, пісочники, штанці і повзунки, піжами, шапочки, шорти, лосини, покривала, рушники тощо. Середній розмір знижки за промокодом — 25%. 

У першій п’ятірці також бренд жіночої білизни Victoria's Secret та онлайн-магазин одягу Answear.

Emporium — це незалежний агрегатор знижок, який співпрацює з вітчизняними та міжнародними брендами. На сайті доступно більше 10 000 актуальних промокодів, бонусів, акцій та купонів.

 

 

 


 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх