Buki відповіли скільки заробляє репетитор англійської мови в Луцьку

28.11.2023, 17:34 Переглядів: 1 313

 

Під час війни багато хто шукає роботу, особливо серед тих, хто покинув домівку. Якщо ви добре знаєте англійську, то у вас може вийти навчати інших. Навіть знаходячись за кордоном, ви можете продовжувати давати уроки. Відносно безпечним зараз є Захід України. Рівень заробітної плати там вельми привабливий і фактично зрівнявся зі столичним. 

Онлайн чи офлайн: які заняття кращі?


Серед репетиторів чимало бажаючих працювати офлайн, адже пандемія вже завершилась. Очний формат багатьма розцінюється як більш ефективний. 

Не кожен може викладати мову. Для того, щоб у цій професії бути успішним, треба мати поглиблене знання англійською і володіння методикою викладання. Великим попитом користуються носії, оскільки вони знають чимало нюансів вимови, ідіом, доступно можуть пояснити граматику. Здатність до діалогу є найважливішою навичкою. І з носієм учні починають говорити у більш короткі терміни. 

Популярністю серед українців користується польська мова (через територіальну близькість) та англійська (як основна мова ЄС). До Польщі українці їдуть, щоб працювати, вчитися, захиститися від війни. Але польська легка мова, належить до слов’янських, чого не скажеш про англійську. Вона багатьом дається важко. І як тільки настає пора іспитів, попит на репетиторів англійської зростає. За короткий термін треба повторити чимало матеріалу, що викликає у деяких учнів сильний стрес. Вони не можуть це зробити самостійно. Потрібен наставник, репетитор. Комфортніше за все школярі та студенти себе почувають із молодими викладачами. Такі репетитори вміють створити невимушену атмосферу. Проте і у досвідчених є шанс непогано заробити, якщо вони знають, чим живе та захоплюється молодь, до чого прагне і про що мріє. 

Яка ситуація з попитом на репетиторів англійської та заробітною платою у Луцьку та інших містах?


Ось як змінювався попит на репетиторів англійської мови на сайті Букі:

 

На графіках видно: початок навчального року та початок року, коли у студентів сесії є гарячою порою. Найбільше занять припадає на ці місяці.

Щодо зарплати, то за даними сайту www.work.ua ми бачимо наступну картину:

  • У Києві є шанс заробити близько 20 000 грн.
  • У Луцьку репетитор в середньому заробляє 22 500 грн.
  • У Тернополі можна отримати 20 000 грн.
  • У Полтаві репетитор з досвідом заробить близько 15 000 грн.
  • Що стосується Кривого Рогу, то тут зарплата репетитора починається від 17 000-20 000 грн в середньому. 

Як заробляти більше?


Ви можете просувати себе через знайомих чи (і це буде більш ефективно) на платформі Букі. З часом можна подумати також про активний розвиток сторінок у соціальних мережах та власного сайту. Прийде час, коли учні за рекомендаціями будуть приходити до вас самі. Звісно, якщо маєте цікаву результативну методику та здібності педагога. Вам потрібно буде запастися терпінням, трохи вивчити психологію учнів, їх навчальні потреби. Звісно, важливо постійно покращувати мовні знання. Радимо вам регулярно бувати в англомовних країнах.

Не соромтесь питати відгуки про свою роботу в учнів та батьків. Намагайтесь опанувати сучасні методи навчання іноземним мовам. Шукайте ігри, вікторини, нестандартні підручники та посібники, працюйте з картками. У вас все вийде!

@buki_ua

@bukischool_ukraine

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх