Електричні рушникосушарки: переваги та різновиди

27.11.2023, 15:36 Переглядів: 664

 

З настанням холодів хочеться, аби вдома було максимально затишно й тепло, особливо у ванній кімнаті. Коли опалення вже є, приміщення прогрівається, і приймати душ комфортно. Гірше, коли у ванній кімнаті немає батареї, або ще не було подачі тепла. Щоб не відчувати дискомфорт, а навпаки, оточити себе теплом і затишком, люди купують електричні рушникосушарки. Такий пристрій швидко нагріє невелике приміщення, а мешканці квартири зможуть приймати ванну із задоволенням і не мерзнути, вилазячи з теплої води в холодну кімнату.

 

 

Електричні сушарки для рушників мають конструкцію у вигляді зігнутих труб. Прилади працюють від електроенергії. Принцип роботи полягає в нагріванні фехралевої спіралі, розташованої всередині. Додатково на стіну кріпляться такі пристрої, як таймер і терморегулятор. Конструкція мало важить, тому пристрій легко переносити з місця на місце. Сушарку часто використовують не тільки у ванній кімнаті, але й встановлюють на балконі чи в кухні. У дитячій користування такими приладами має здійснюватися виключно під наглядом дорослого.

Переваги використання приладу


Сушарка для рушників, яка працює від електрики, має низку переваг:

  • повна автономність — достатньо мати під рукою вільну розетку, щоб у будь-який момент увімкнути прилад;
  • можливість регулювати обсяг споживаної електрики — наявність терморегулятора надає можливість коригувати температуру, а відповідно, і обсяг споживання електроенергії;
  • легкість використання — конструкція важить небагато, тому її зручно переносити по оселі, встановлюючи в приміщенні, яке потребує обігріву; це також актуально для дач із настанням холодів;
  • великий вибір розмірів і форм — сучасні виробники пропонують десятки моделей, які відрізняються розмірами та формами, тому можна легко підібрати як пристрій для невеликої ванної кімнати, так і сушарку для великого балкона чи лоджії.

Сушарка — справжня знахідка для ванної кімнати, в якій не передбачено наявність опалювальної батареї. Тому ті, хто цінує власний комфорт і бажає приймати ванну в теплому приміщенні, встановлює прилад для обігріву.

Різновиди сушарок


Сучасні сушарки для рушників поділяють на два види — стандартні та поворотні. Перші — зовні нагадують сходинки, і підходять для якісного просушування великих рушників та постільної білизни. Другі — відрізняються тим, що можуть змінювати положення. Коли потрібно використати прилад та просушити рушники, його відсувають від стіни й потім повертають у вихідне положення. Так прилад не займає багато місця, відповідно підходить для приміщень із невеликою площею.

Електрична рушникосушарка актуальна для всіх, хто любить прийняти ванну в холодну пору року, і хоче, щоб навколо було тепло й затишно. Прилад часто використовують сім'ї з маленькими дітьми. Він виконує відразу дві функції — опалює приміщення й допомагає швидко та якісно просушити дитячі речі.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх