Ялинкові прикраси: які види бувають та як вибрати найкращі?

23.11.2023, 15:00 Переглядів: 1 055 Р

 

Вибір новорічних прикрас принесе не менше задоволення, ніж сам Новий рік. Розглядаючи гірлянди, іграшки та різноманітні композиції, ти миттєво занурюєшся в атмосферу свята і не можеш припинити цього чарівного процесу.

Асортимент ялинкових прикрас включає як недорогі прості моделі, так і ексклюзивні вироби у дизайнерському виконанні. Варто більш детально розглянути, які бувають ялинкові прикраси і як не загубитися у виборі серед всіх цих вогників, візерунків, блискіток і завитків.

Види ялинкових прикрас

Основних різновидів прикрас на ялинку, прийнятих використовувати в Україні, є, щонайменше, 7.

  1. Кулі - це зрозумілі всім новорічні іграшки для ялинки, які можуть бути матовими, глянцевими, прозорими або декорованими.
  2. Фігури - навішуються на ялинку і можуть мати найрізноманітніші форми та дизайн.
  3. Підвіски - мають плоску сплюснуту форму і підвішуються за стрічки, ланцюжки або мереживні мотузки.
  4. Верхівка - прикрашає верхівку новорічної ялинки, надаючи їй урочистості.
  5. Святкова композиція - поєднує кілька елементів декору, таких як літаючий сніг у прозорій кулі.
  6. Гірлянда - це електричні або акумуляторні вогники різних кольорів, здатні змінювати режими мерехтіння.
  7. Новорічний вінок - традиційно вішається на двері і може бути у вигляді ялинової гілки з різноманітними прикрасами.

Для оформлення ялинки чи сосни також використовують дощик різної товщини і кольору, намисто, мішуру, бантики, серпантин та блискітки з розпилювача.

Як правильно вибрати ялинкові прикраси: естетика чи функціональність?

Коли ми обираємо новорічні іграшки, наш погляд часто притягується до найяскравіших та оригінально оформлених екземплярів. Витрачаючи гроші на них, ми сподіваємося на довготривалу красу, але не завжди отримуємо бажаний ефект: покриття починає дряпатися, блискітки обсипаються, а самі іграшки можуть розбитися при незначному ударі. Щоб уникнути необхідності купувати новий комплект щороку, варто докладно вивчити переваги різних матеріалів та дізнатися, які ялинкові прикраси є найбільш міцними.

  1. Скляні іграшки - ефектні вироби з неймовірно красивим розписом. Хоча вони екологічні та видають приємний дзвін, вони дуже крихкі і легко можуть розбитися.
  2. Пластикові іграшки - сучасна альтернатива скляним кулям, особливо, якщо вдома є коти чи діти. Це легкі, практичні вироби, часто прикрашені різними елементами. Вони дешевше, але менш ефектні.
  3. Дерев'яні іграшки - найбільш екологічний вибір, часто у формі ялинок, оленів, саней, сніговиків. Це міцний і практичний матеріал, який створює атмосферу затишку.
  4. Тканинні іграшки - не завжди доступні за ціною, адже часто це ексклюзивні handmade вироби з текстилю. Вони чудово виглядають на ялинці, додаючи етно-стиль та екологічний шарм.
  5. Керамічні або порцелянові іграшки - виготовлені за складною технологією для дорогих колекцій з унікальним дизайном. Вони можуть бути чудовим подарунком, але вимагають обережного використання.

В інтернет-магазині www.atbmarket.com знайдете великий асортимент іграшок для ялинки. Переходьте на цей ресурс вже зараз, щоб зовсім скоро радіти чарівності вашої новорічної красуні.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх