Курси англійської онлайн: зручно, вигідно та комфортно

23.11.2023, 10:45 Переглядів: 729 Р

 

Англійська мова незабаром стане мовою міжнародного спілкування в Україні, тож саме час освіжити знання або ж розпочати її вивчення. Здавалося б, не так просто опанувати нову мову, але сучасні методики здатні зробити навчання не лише ефективним, але й приємним процесом

Переваги навчання онлайн

Замість очної форм навчання ми все частіше обираємо курси англійської онлайн - адже набагато зручніше навчатися вдома, ніж підлаштовувати власний графік під відвідування занять. Така форма навчання має кілька переваг:

  • Вивчати мову можна будь-де і з будь-якого пристрою (компьютера, смартфона, планшета);
  • У навчанні використовуються перевірені методики, завдяки яким англійську опанували мільйони людей по всьому світу;
  • Доступ до мобільних додатків, які дозволяють вдосконалювати навички поза заняттями з викладачем, у будь-який час.

Також величезною перевагою онлайн курсів є можливість навчатися саме у носія мови. Адже у цьому випадку не має значення, де фізично знаходиться викладач - завдяки технологіям відстань не має значення. Тож кременчужани можуть навчатися у тих хто дійсно досконало володіє англійською мовою! Заняття відбуваються віч-на-віч з викладачем: це дає змогу викладачу ретельніше працювати над помилками студента.

Як відбувається навчання

Найпопулярнішою методикою вивчення англійської мови в сучасних школах вважається Кембіржська. Суть її полягає в тому, що акцент робиться на живому спілкуванні, без зайвого зазубрювання інформації. Під час занять студенти та викладачі обговорюють цікаві теми з реального життя, адже англійська - це перш за все жива мова, а не нудні правила з підручника.

Особливий акцент робиться на тому, щоб посилити мотивацію кожного студента до навчання. Завдяки Кембріджській методиці цілком реально опанувати мову в дуже стислий термін, прогрес стає очевидним після кожного заняття. До того ж студенти мають змогу регулярно проходити тести, а наприкінці навчання на них чекає диплом, що засвідчує рівень отриманих знань.

Кому підходить онлайн навчання

Насправді, кожному. Мовні школи пропонують програми, розроблені для дітей, дорослих та навіть для компаній, для людей з різним рівнем початкових знань. Заняття проходять в інтерактивній формі, яка зацікавить кожного.

Широке використання онлайн ресурсів має багато переваг, серед яких не останнє місце займає легкий доступ до розмовних клубів, де студенти можуть вдосконалити навички говоріння. Не потрібно їхати кудись, аби поговорити з однодумцями англійською мовою - спілкуватися можна з мобільного пристрою, так само, як і навчатися.

Поради початківцям

Під час навчання за комп’ютером не слід забувати про власне здоров'я. Ось кілька лайфхаків для того, щоб дати відпочинок очам і тілу:

  • Робіть невеличкі перерви, вони допоможуть краще сконцентруватися на матеріалі;
  • Попросіть викладача заздалегідь сказати, які сторінки з посібника використовуватимуться на наступному занятті, роздрукуйте їх і робіть вправи на папері;
  • Під час перерв зробіть гімнастику для очей або коротку розминку.

Цінова політика

Здебільшого тут діє просте правило: чим вищий рівень початкового володіння мовою, тим нижча ціна. Але в будь-якому якому випадку вивчати мову онлайн набагато вигідніше, ніж відвідувати традиційні курси, зважаючи на те, що рівень отриманих знань буде тим самим.

Важливим фактором є й те, що при онлайновій формі суттєво скорочуються витрати на навчальні матеріали. Зазвичай вони доступні у цифровому форматі під час усього курсу, тож не потрібно купляти підручники і зошити для практичних занять.

До того ж, придбати онлайн курс набагато простіше, а працівник служби підтримки з радістю відповість на всі ваші запитання. Не варто гаяти час, записуйтесь на перше заняття (воно зазвичай безкоштовне). Англійська мова відкриє перед вами цілий новий світ з безліччю можливостей, тож варто ними скористатися!


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх