Flowers.ua - перевiрений часом сервiс доставки квiтiв та подарункiв в Кременчуці та по всiй Українi

12.10.2023, 12:00 Переглядів: 656 Р

 

 Щоб постійно залишатися на зв'язку та не забувати про свята, завжди можна замовити букет квітів з доставкою в Кременчуці https://flowers.ua/ua/kremenchug та по всій Україні.

 Компанія Flowers.ua, яка вже більш ніж два десятки років займається організацією привітань на вищому рівні, на 100% задовольнить потреби кожного клієнта. Провідний сервіс Flowers.ua здійснить кур'єрську доставку квітів до будь-якого міста України, щоб ви вчасно змогли привітати з днем народження близьку людину або просто так, без приводу, підняти їй настрій.

 
Квіткові композиції з оригінальним оформленням

 
Букет квітів - це завжди безпрограшний подарунок до будь-якої нагоди та без неї. Але, якщо ви бажаєте зробити нестандартний та нетривіальний презент, зверніть увагу на квіткові композиції з оригінальним оформленням. Гарним прикладом подібного подарунку є квіти в коробці. Вперше квіти у капелюшній коробці презентував своїй коханій відомий британський драматург Бернард Шоу. Подарунок настільки справив враження на даму, що вона вирішила не позбуватися коробки, а використовувати її як шкатулку для зберігання своїх аксесуарів та прикрас. Варто зазначити, що композиції у коробці - це не тільки оригінально. Подібне оформлення допомагає рослинам якомога довше зберігати свою свіжість, адже всередині місткості є просочена водою спеціальна флористична губка.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх