Кременчуцький завод комунальної техніки Альфатекс привітав дітлахів з початком навчального року

14.09.2023, 13:00 Переглядів: 716

 

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, привітав з початком навчального року дітей, які найбільше потребують нашої уваги.


Прихід осені завжди асоціюється з першим дзвоником, квітами та початком нового навчального року. Цей день є символом надії, віри та можливості для всіх дітей, незалежно від їхніх особливостей чи обставин. Діточки з інвалідністю, які щодня долають багато перешкод у своєму житті, виявляють надзвичайну силу духу та відвагу.

З початком нового навчального року дітей привітав Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, який підготував для них книжки, канцтовари та багато різноманітних смаколиків. Сім’ї діточок також отримали продуктові набори, адже всім потрібна допомога у скрутну сьогоднішню годину.

Понад 80 подарункових наборів з благословення Владики Миколая було розвезено сім’ям дітей з інвалідністю. Набори адресно розвозили представники громадської організації Асоціація інвалідів дитинства «Новий дім» та небайдужі дівчата волонтери. Велика подяка всім, хто брав участь.

Війна зробила наших дітей дорослими… Але дітки завжди залишаються дітьми, очікуючи свята та подарунків. Сьогодні діти малюють війну, а повинні жити у світі, який не знає, що таке війна, жорстокість та біль. Всупереч труднощам та проблемам, які сьогодні хвилюють кожного, давайте разом дарувати дітлахам посмішки.

Нехай жодна дитина у цілому світі не знає болю. Нехай усі діточки будуть щасливими, вільними та почувають себе захищеними. Мирного та тихого неба всім, міцного здоров’я та щирої радості в очах!


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх