Зауваження депутата подіяли. У лікарні планового лікування нарешті обладнають стерилізаційну

2.06.2023, 16:58 Переглядів: 1 637

 

На минулій сесії Кременчуцької міської ради, депутат Богдан Лазоренко порушив питання, щодо облаштування приміщення стерилізаційної, де в занедбаному вигляді, вже рік, стоїть новий паровий форвакуумний стерилізатор. Дороговартісне медичне обладнання було придбане в рамках реалізації програми корпоративної соціальної відповідальності компанії Ferrexpo.

Депутат Лазоренко зазначив, що неодноразово звертався до керівництва Департаменту охорони здоров’я, щоб зрушити питання з мертвої точки, однак ситуація з проведенням ремонтних робіт, залишалася на місці.

 

Побачене на фото, здивувало навіть міського голову, який звинуватив Максима Середу в безгосподарному підході, доручивши скласти кошторис вартості ремонтних робіт.

Своєю чергою, сьогодні стало відомо, що очікувана вартість проведення поточного ремонту становить 198 тисяч гривень. Найближчим часом буде підготовлене рішення Виконавчого комітету про виділення відповідних коштів зі Стабілізаційного фонду, про що свідчить документи з візами міського голови та профільної заступниці Ольги Усанової.

 

Будемо сподіватися, що таким чином, в Кременчуцькій міській лікарні планового лікування вже невдовзі буде функціонувати стерилізаційна кімната.

Нагадаємо, що обладнання це необхідне для стерилізації й сушіння хірургічного обладнання, інструментарію, виробів зі шкіри, латексу, резини, скла, тканини, в тому числі постільних комплектів, спецодягу та іншого. 

Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх