Кава, яка точно зробить ранок кращим: де знайти ідеальну кавомашину

23.05.2023, 16:17 Переглядів: 3 035 Р

 

Для більшості з нас ранкова кава - це святе. Філіжанка смачного напою не лише допомагає прокинутися, а й задає ритм усього дня, покращує настрій та налаштовує на позитив. Але не кожна кава здатна на таке, лише натуральна. Саме тому кавомашина стане безцінним помічником для тих, хто цінує свій час.

До покупки кавовомашини не можна ставитися легковажно, від конкретної моделі залежить якість та смак улюбленого ранкового напою. Тут кременчужанам пощастило, адже в нашому місті є магазин Coffee Technik, де запропонують кращі моделі з Європи, які задовольнять побажання найвибагливіших гурманів. Coffee Technik - не просто магазин, це сімейний бізнес, заснований людьми, що піклуються про клієнтів і справді відповідально ставляться до своєї роботи. Вони не лише продають кавомашини, а й ремонтують їх. Власне, це єдина майстерня в Кременчуці, яка "поставить на ноги" будь-який пристрій для приготування кави. Але почнемо спочатку…

 

Яку машину обрати

У магазині представлена досить велика кількість моделей, усі вони мають різний функціонал. Обираючи машину, варто зважати на кілька критеріїв:

  • кількісь кави, яку ви вживаєте протягом дня;
  • кожна машина потребує свого способу очищення, догляду або додаткового обслуговування;
  • для кожного виду кавомашини потрібен свій сорт та помол кави;
  • термін служби машини залежить від моделі.

Перший критерій найголовніший, адже за кількістю випитої кави можна зробити висновок, наскільки потужна потрібна машина, як багато кави доведеться варити за один раз і як часто доведеться мити частини пристрою. З кількості виходить розмір машини та подібні параметри.

Консультант магазину допоможе не розгубитися і обрати пристрій, враховуючи усі ваші потреби та побажання.

 

Як доглядати за кавомашиною

У Coffee Technik обов'язково розкажуть про особливості обраної моделі і дадуть кілька порад по догляду. Наведемо кілька з них:

  • ретельно очищуйте контейнер для кавової гущі, аби машина не засмутилася;
  • акуратно виливайте рідину з піддона, щоб вона не потрапила всередину;
  • приблизно раз на місяць видаляйте накип, що утворився всередині кавомашини за допомогою спеціального очисного засобу;
  • не рідше одного разу на місяць ополіскуйте заварювальний блок;
  • через кожні 150-200 чашок кави потрібно проводити профілактичну промивку системи щоб видалити кавові масла, які псують смак і запах кави.
  • завжди очищуйте капучинатор від залишків молока.

Більше про догляд за кавомашиною можна дізнатися з Instagram-сторінки магазину. Там є багато корисної та цікавої інформації, яка обов'язково стане в нагоді.

Що робити, якщо машина не працює

У Coffee Technik також пропонують сервісне обслуговування та ремонт кавомашин. Навіть якщо ви придбали машину в іншому місці і вона зламалася, рекомендуємо звернутись саме сюди. Після ретельного огляду та діагностики майстер зробить усе, аби машина працювала довго та надійно. Ремонт здійснюють у найкоротші терміни, тож не доведеться чекати на результат місяцями.

Доведено, що найкраща кава - це та, що зроблена з любов'ю. Про це добре знають у Coffee Technik, і тутешні кавомашини здатні створювати справжні шедеври. Не вірите? Просто спробуйте!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх