Найкращі подарунки для найрідніших матусь: як обрати і де знайти

11.05.2023, 11:00 Переглядів: 3 330 Р

 

14 травня в Україні відзначатимуть одне з найпрекрасніших весняних свят - День матері. Погодьтеся, це чудовий привід зайвий раз вшанувати найріднішу людину подарунком. Хоча про що це я… подарунки зайвими не бувають!

Кременчужани давно знають місце, в якому запропонують найкращий подарунок для будь-кого і з будь-якого приводу. Досвідчені консультанти підберуть саме те, що потішить ваших близьких, адже тут працюють справжні професіонали. Вже здогадалися? Правильно, мова йде про "Принцип"!

 

Для найвродливіших в світі жінок

Для кожного з нас мама - це взірець жіночності, ніжності і краси. У "Принципі" є безліч речей, які підкреслять природню красу кожної жінки. Зокрема, тут можна знайти:

  • Сумочки-клатчі. Стильний аксесуар ідеально доповнить образ та стане його справжньою родзинкою.
  • Біжутерію. Прикраси - це те, без чого важко уявити сучасну жінку. У "Принципі" є з чого вибрати, різноманіття сережок, кулонів, намист та браслетів просто вражає! А ще тут можна знайти оригінальні зручні підставки для біжутерії.
  • Віяла. Дехто вважає, що цей аксесуар жіночого гардеропу залишився в минулому, але така думка абсолютно не вірна. Віяло не лише підкреслить стиль, а й стане в нагоді у літню спеку.
  • Статуетки та фурнітура. Ці крихітні витвори мистецтва тішитимуть погляд щодня, змусять посміхатися - а саме посмішка є головною жіночою прикрасою!

 

 

Для справжніх домогосподарок

Жінкам, для яких приготування їжі та сервіровка столу - не повсякденна справа а окремий вид мистецтва, варто подарувати щось особливе. Приміром, чудовий посуд від Luminarc, який представлений у "Принципі" в дуже широкому асортименті. В усьому світі він відомий не лише завдяки витонченому дизайну, а й через високу якість. Такий подарунок роками нагадуватиме власниці, що навіть звичайний обід може стати справді визначною подією!

Крім того, тут можна знайти й іншій корисні речі - столовий посуд, предмети декору, тематичні серветки або форми для випікання.

А ще радимо завітати у магазин "Художник", в якому можна знайти не лише якісний та неймовірно красивий посуд з Чехії та Франції, а й кришталь і колекційні набори столового посуду.

 

 Для бізнес-леді

У "Принципі" є все, щоб потішити справжніх акул бізнесу. Асортимент офісних аксесуарів настільки вражає, що важко обрати щось одне. Тут і дизайнерські блокноти, і шкіряні портфелі від всесвітньо відомих брендів, і стильні обкладинки для документів. А ще магазин пропонує широкий вибір ручок від Parker та Waterman, які доповнять діловий лук.

Глобуси, прес-папьє, настільні термометри прикрасять будь-який офіс, а маятник-антистрес допоможе сконцентруватися і підкорити нові професійні вершини.

  

Для якісного дозвілля

Якщо ви розгубилися і не знаєте, що обрати, згадайте, що цікава книга може стати найкращим подарунком! У магазинах "Принцип" та "Роксолана" можна знайти як перевірену роками класику, так і видання всесвітньо відомих сучасних авторів. Тут безліч бестселерів на будь-який смак: жіночі романи, детективи, мемуари видатних особистостей, шедеври світової фантастики, кулінарні книги від зіркових шеф-кухарів.

Якщо важко визначитися з подарунком, консультанти магазину завжди дадуть кілька корисних та професійних порад, а потім допоможуть оформити подарунок так, щоб він став справжнім сюрпризом. Тож не зволікайте, мерщій завітайте до "Принципу", аби потішити найдорожчих у світі жінок!





Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх