Переваги та особливості авіафрахту з Китаю

25.04.2023, 12:16 Переглядів: 1 849

Багато підприємців, які закупаються у Китаї, віддають перевагу авіадоставці посилок та вантажів. Швидке транспортування дозволяє оперативно поповнювати асортимент, підвищувати товарообіг, запобігати збиткам через моральне старіння продукції.

 


Завдяки авіаперевезенням можна швидко отримати зразки товарів, щоб випробувати їх та оцінити. Електроніка, яка стрімко знецінюється та поступається новітнім моделям, також потребує оперативної доставки. Трендовий одяг зазвичай прив’язаний до сезону та має властивість швидко виходити з моди, тому з його перевезеннями не варто зволікати. У таких ситуаціях ви мало що виграєте, обираючи дешевшу морську доставку, адже із втратою часу товар знецінюється та завдає збитків вашому бізнесу.

Логістична компанія Meest China здійснює авіадоставку товарів з Китаю різного рівня складності у найкоротші терміни за вигідними тарифами. Отримати більш детальну інформацію та замовити послуги можна на сайті компанії за посиланням https://meest.cn/ezhednevnyj-aviafraht-iz-kitaya-v-ukrainu-i-strany-evrosoyuza/

Основні етапи авіадоставки від Meest China

Перший етап — це отримання вашої заявки. Залиште свої контакти на сайті Meest China, щоб менеджер зв’язався з вами для уточнення всіх деталей. Щоб розрахувати вартість транспортування, знадобиться опис та вага вантажу, а також адреса вашого постачальника. 

Нагадуємо: щоб оформити авіафрахт, потрібен Packing-list, Invoice та дозвільні документи.

Другий етап — отримання та завантаження товару в Китаї. Ми можемо забрати вантаж за адресою постачальника або прийняти його на власному складі. Авіафрахт здійснюється для товарних партій вагою від 300 кг.

Третій етап — перевезення вантажу з Китаю до Європи. Авіадоставка здійснюється у будь-яку країну Євросоюзу всього за три дні (з моменту отримання та завантаження товарів). При необхідності, ми можемо організувати транзит вантажу за вашою адресою або до іншої точки призначення. 

Важливі умови для здійснення авіафрахту

  • приймаємо вантажі вагою не менше 300 кг;
  • авіафрахт з Китаю здійснюється кожного дня;
  • терміни доставки — три дні;
  • доставляємо різні види товарів за умови наявності дозвільних документів. 

Звертайтесь до компанії Meest China, щоб замовити авіафрахт з Китаю та отримати свій вантаж всього за три дні! Замовити консультацію можна на сайті компанії, залишивши дані для зв’язку. У найкоротші терміни з вами зв’яжеться наш менеджер, щоб надати всю необхідну інформацію, обговорити деталі та оформити авіафрахт.

 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх