Плазмоліфтінг хребта та суглобів — відмінний та сучасний метод лікування

9.02.2024, 10:38 Переглядів: 4 806

 

Хрящові тканини в наших суглобах та хребті можуть оновлюватись до нормального стану. Але цей процес з віком сповільнюється або взагалі припиняється, переходячи в процеси деструкції. При захворюваннях хребта, при артрозах і артритах успішно використовують введення збагаченої тромбоцитами аутоплазми. Власна плазма пацієнта усуває ознаки запалення, прискорює відновлення тканин суглобів або хребта

Терапія остеохондрозу за допомогою Plasma LIFT на сьогодні, мабуть, найбільш перспективний метод. Після проведення планового лікування цим методом не тільки зникає хворобливість в хребті і знімається м'язовий спазм, але і відновлюється будова, структура міжхребцевих дисків, зв'язок та хрящів в суглобах.
Зношування дисків і вікові зміни в них, неправильне положення хребта і підвищене навантаження на нього з часом послаблюють диски і міжхребцеві суглоби, що призводить до дегенеративних порушень та хвороби. Це провокує болі в спині, створює функціональний дискомфорт. PRP дозволяє відновити рухливість у хребті, повернути йому гнучкість і амортизуючу функцію, прибрати біль та поліпшити стан суглобів, повертаючи молодість м'яким тканинам. Вони починають отримувати поживні речовини і вологу, що значно та на тривалий час покращує стан пацієнтів.
Тривалість лікування і кількість процедур може визначити тільки лікар, залежно від стану хребта та від тяжкості патології.
Мабуть, більшість людей періодично страждають від хворобливих відчуттів в області спини, від болю у суглобах. Найчастіше захворювання протікає тривало і без адекватного лікування, що згодом значно ускладнює боротьбу з патологічним процесом. Єдиним виходом в таких ситуаціях стає оперативне лікування, позаяк консервативно проблему вже не вирішити. З цієї причини лікарі наполягають на тому, що будь-яке захворювання, в тому числі й опорно-рухова патологія, повинні бути проліковані вчасно.

При навіть незначних болях і тим більше обмеженні рухливості в суглобі слід звернутися за допомогою до фахівця.
Процедура вважається відмінним лікувальним та профілактичним засобом.

Доктор Владимиров готовий Вам допомогти вже сьогодні! Зробіть свій крок до здоров'я!
Слідкуйте за акціями на Facebook: https://www.facebook.com/Dr.Vladymyrov/

Доктор Владимиров Роман Романович приймає в Кременчуці за адресою: вул. Лікаря Богаєвського, 13-А
Найближчий прийом 19 лютого!

Інформація та запис на прийом телефоном:
073-431-31-03, 066-431-31-03
Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua
Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх