Прикраси, які змінять життя на краще: кременчужан запрошують до нового магазину

19.04.2023, 10:00 Переглядів: 3 269

 

Аксесуари, виготовлені з каміння — це не просто прикраса, а й чудовий оберіг, який може позитивно вплинути на наш фізичний і психологічний стан. У цьому матеріалі ми розкажемо про особливості виробів з різних мінералів та підкажемо, де можна їх замовити

З давніх давен люди прикрашали себе виробами з натурального каміння. Такі прикраси були не лише ознакою статусу та заможності, а й захищали власників від злих духів і допомагали у боротьбі з хворобами. За тисячі років суттєвих змін зазнав не лише наш побут, а й світогляд, але аксесуари з природніх матеріалів залишаються так само актуальними.

Оберіть свій камень

Чи знали ви, що агат допомагає від хвороб дихальних шляхів, малахіт покращує зір, а димчастий кварц здатен покращити самопочуття та налаштувати власника на позитивні думки? Нещодавно в Кременчуці відкрився новий магазин Elbet Stones. Фахівці, що тут працюють, не лише розкажуть про властивості кожного каменю, а й допоможуть обрати прикрасу, яка ідеально пасуватиме саме вам. Магазин дуже легко знайти: він знаходиться на вулиці Соборній 26/37, навпроти Центральної бібліотеки.

  

 Що саме пропонують кременчужанам

Асортимент магазину вражає різноманіттям. Тут пропонують намиста, чокери, чакрові браслети, кулони, каблучки і багато інших цікавинок. У Elbet Stones можна замовити й щось особливе, адже ту є власна майстерня і всі прикраси виготовляються власноруч з урахуванням ваших побажань. Погодьтеся, унікальний витвір мистецтва, зроблений із натурального каміння, може стати найкращим подарунком, який роками даруватиме позитивні емоції.

Окрім прикрас на будь-який смак тут можна знайти й дуже корисний аксесуар - масажер для обличчя. Такі масажери виконуються здебільшого з агату, нефриту, рожевого кварцу та оніксу. Користь від приладу важко переоцінити:

  • ролери з натурального каменю сприяють ліфтингу;
  • процедура зменшує глибину зморшок;
  • після масажу шкіра стає більш пружною;
  • регулярний масаж покращує контури обличча.

 
Також в магазині можна придбати кам'яні скребки гуаша, які знімають напругу та відмінно тонізують шкіру. Техніку масажу гуаша винайшли у давньому Китаї, тож користь від процедури перевірена тисячоліттаями. Правильно виконаний масаж покращить кровообіг, зменшить біль в суглобах та допоможе позбутися набряків.

Виготовляють тут і чакрові набори, кам'яні кулі та кристали, які зачарують погляд неймовірним поєднанням кольорів та стануть окрасою будь-якої оселі.

А ще радимо детально роздивитись Instagram-сторінку магазину. Окрім корисної інформації про властивості різних каменів та фотографій прикрас тут є корисні поради, що допоможуть відрізнити справжній камінь від підробки.

Купуючи прикраси у Elbet Stones, ви не лише потішете себе або близьких, а й допоможете ЗСУ, адже частину доходів власниця магазину передає на потреби наших військових! Звіти про донати також можна побачити в Instagram.

Детальніше дізнатися про магазин та майстерню можна також у Telegram.

  

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх