Не лише зручно, а й корисно: за що ми любимо електросамокати

14.04.2023, 11:00 Переглядів: 3 040

 

Електросамокат став справжньою ознакою сучасного мегаполісу. В умовах великого міста з ускладненим трафіком він стане чудовою альтернативою авто, адже дозволить вільно пересуватися, не зважаючи на затори

Електричні самокати є відносно новим транспортом для Кременчука, і не кожен наважується одразу купити власний. Проте, є чудова альтернатива: у Блек Байк ви зможете взяти самокат в оренду на будь-який час, аби на власному досвіді відчути усі його переваги. У цьому матеріалі ми не лише розкажемо про всі нюанси оренди, а й з'ясуємо, чому варто обрати саме самокат.

Чому електросамокат такий популярний


По-перше, це зручно. Він займає набагато менше місця ніж велосипед і є більш мобільним. Усі сучасні моделі складаються, тож ніщо не заважає взяти самокат, приміром, в автобус, дістатися сусіднього міста, а потім насолоджуватися краєвидами за кермом власного транспорту.

По-друге, це екологічно. Електросамокат не потребує пального і не забруднює атмосферу шкідливими викидами. Тож якщо ви піклуєтеся про навколишнє середовище, він стане найкращим вибором.

По-третє, це економить ваш час. Завдяки невеликим розмірам самокат легко здолає будь-які дорожні затори, тож не доведеться гаяти кілька годин через ускладнений трафік.

На додачу до цього їздити на електросамокаті насправді дуже легко, варто лише спробувати. Переважна більшість людей здатна опанувати його за 10-15 хвилин.

Де орендувати самокат

Пункт прокату Блек Байк легко знайти: він розташований в центрі Кременчука на бульварі Українського Відродження (колишньому бульварі Пушкіна). Тут кременчужани запропонують найкращі умови і доступні та обгрунтовані ціни. А ще завжди можна розраховувати на:

  • Високий рівень сервісу: співробітники докладно розкажуть правила використання транспортним засобом, дадуть відповідь на всі питання, що вас цікавлять.
  • Бездоганний технічний стан електросамокатів.
  • Безкоштовне надання супутнього обладнання.

Тут дуже відповідально ставляться до безпеки, тож всі електросамокати своєчасно проходять технічне обслуговування. Ви можете бути впевнені, що транспортний засіб не підведе у найвідовідальніший момент. А ще менеджери зможуть підказати цікаві та безпечні маршрути для прогулянок!

У Блек Байк пропонують сучасні електросамокати Xiaomi m365, що можуть розвивати швидкість до 25 км на годину, долають відстань у 30 кілометрів, а заряджаються усього за 4 години.

Орендувати самокат зможуть навіть ті, хто жодного разу на ньому не катався: інструктор навчить основам їзди і зробить перше знайомство легким та приємним. Проте, якщо так і не наважитесь стати на електросамокат, у Блек Байк запропонують велосипед на будь-який смак. Тут є широкий спектр моделей - від класичного міського до фетбайка, тож зможете підібрати "залізного коня" на будь-який випадок.

Не лише задоволення, а й користь

Це може здатися дивним, але електросамокат ще й покращує наше здоров'я! Згідно досліджень, катання на самокаті здатне замінити повноцінне заняття з аеробіки, а протягом години спалюється більше калорій, ніж під час їзди на велосипеді. Також це чудова профілактика варікозу, адже під час такої прогулянки посилюється кровообіг і підкачуються м'язи ніг.

А ще катання на самокаті покращує настрій, дарує позитивні емоції і загалом покращує наш психологічний стан!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх