Озонування приміщення: чому це корисно і коли варто зробити

18.04.2023, 11:00 Переглядів: 3 381

 

Позбутися плісняви, комах та їдкого смороду часто здається нездійсненним завданням. Але існує єдине рішення для цих проблем - озонування.

Цвіль, комахи, неприємні запахи і шкідливі бактерії у приміщенні або авто можуть стати справжньою проблемою. На щастя, існує простий та ефективний спосіб позбутися їх раз і назавжди. Ми з'ясували, що таке озонування і у яких випадках воно стане в нагоді.

Що таке озонування?

Під час процесу озонування виділяється газ з окислювальним ефектом - озон. Цей газ блакитного кольору, він має різкий запах, який іноді можна почути біля водойм або після сильної зливи. У великій концентрації озон негативно впливає на живі організми, адже огортає поверхню легень та очей щільною оболонкою, саме тому під час процедури необхідно виходити з приміщення і виводити домашніх тварин. Проте, те ж саме відбувається зі шкідливими мікроорганізмами та вірусами - після озонування у них просто не залишається шансів. Вже за годину озон перетворюється на звичайний кисень, залишаючи по собі лише приємний аромат свіжості.

Чи збільшує озонування рівень кисню в приміщенні?

Це не так. Озон виробляється з кисню що вже знаходиться в приміщенні. Газ вступає в реакцію з забруднювачами і бактеріями, руйнуючи їх на молекулярному рівні, таким чином кисень навпаки витрачається на очищення приміщення. Власне, кисень є паливом для озонатора. Після озонування приміщення провітрюється. Озон залишає по собі запах свіжості, який і створює враження збільшення рівню кисню.

Коли варто зробити озонування приміщення?

Насправді, озонування корисно робити будь-де: в лікарнях, готелях, дитячих садочках, спортзалах та звичайних квартирах. Жодне прибирання або постійне провітрювання не буде настільки ефективним, як ця процедура. Озонування стане в нагоді, якщо:

  • В квартирі, офісі або в салоні авто з'явився стійкий неприємний запах (приміром, поту, табака, гнилі).
  • У приміщенні залишилися запахи після ремонту або пожежі.
  • Мешканці стали часто хворіти, несподіваного з'явилася алергія.
  • Потрібно продезінфікувати приміщення після хвороби чи смерті людини або тварини.
  • Ви розбили градусник або енергозберігаючу лампу.
  • На стінах з’явилися плями цвілі чи плісняви.
  • У квартирі з'явилися комахи.

Слід зазначити, що після озонування назавжди зникають навіть найстійкіші запахи, адже озон потрапляє у найменші щілини. Для більшої ефективності процедури варто попередньо провести прибирання та щільно зачинити всі двері і вікна.

Де замовити озонування приміщення?

Може здатися, що озонування - складний та недешевий процес, адже потребує спеціального обладнання і висококваліфікованих спеціалістів. Проте, ця процедура доступна кожному. Кременчужани можуть звернутися до Двері.Алекс - тамтешні спеціалісти завжди сумлінно підходять до роботи і мають чималий досвід. Завдяки цьому вони ретельно прорахують усі нюанси, визначать, на скільки часу потрібно ставити генератор та підберуть режим, в якому вироблятиметься озон для досягнення найкращого ефекту. До того ж, тут завжди дотримуються заходів з безпеки, щоб не нашкодити здоров'ю та майну клієнтів.

Замовити послугу озонування можна за номером 0963307396, 0982724454

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх