Кохання з першого погляду: подарунок, вартий тисячі слів

3.02.2023, 10:00 Переглядів: 1 739

 

До Дня усіх закоханих залишилися лічені дні, і ми починаємо шукати подарунки. Квіти, сувеніри, плюшеві ведмедики… усе не те. Чи існує в світі річ, яка уособлює всю гаму почуттів, що вирують в душі закоханих, яка здатна показати всю велич та силу любові? Маємо для вас гарну новину!

 

За статистикою, зі смартфоном в руках люди проводять 30% вільного часу. Він допомагає ефективніше працювати та якісніше відпочивати, бути в курсі останніх новин та тримати зв’язок з рідними і друзями.

Подарунок, який підійде кожному

Мабуть, про новенький Apple іPhone 14 https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-14/ мріє кожен, незалежно від статі, віку або соціального статусу. Єдине, про що варто задуматися під час вибору – це колір, бо тут у кожного свої вподобання. Нова серія смартфонів від Apple може пишатися досить широким спектром кольорів: моделі іPhone 14 та іPhone 14 Plus крім чорного та білого представлені у червоному, блакитному та рожевому, а Pro та Pro Max – у золотому та фіолетовому!

 

Для коханих – тільки найкраще

Кохана людина довго перебуватиме в захваті від такого подарунку. За усіма показниками він суттєво випереджає конкурентів, адже має:

  • ункцію швидкої зарядки (50% за пів години) та витривалу батарею (до 24 годин перегляду відео);
  • яскравий дисплей з новою функцією Always-on;
  • камеру на 48 Мп з кінематографічним режимом;
  • новий процесор, аналогів якому на ринку просто не існує.

Ґаджет з унікальною «родзинкою»

Ще одна особливість iPhone 14, варта окремої уваги – Dynamic Island, що прийшов на заміну стандартному «чубчику». Він стане в нагоді, адже має інтерактивні функції. Так, тут можна керувати музикою, перевіряти таймер, відповідати на дзвінки та отримувати сповіщення, «острівець» змінюватиме форму та розміри в залежності від завдань.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх