Де замовити найкращі суші у Харкові?

30.01.2023, 08:00 Переглядів: 1 674

Замовте свіжі роли прямо додому, а суші-доставка привезе їх якнайшвидше за вказаною адресою. Ми знаємо, де готують найсмачніші страви азіатської кухні, а зараз поговоримо про те, як їх правильно вибрати.

 


Які суші замовити із доставкою?

Існує безліч видів суші, основні з них:

  • хосомаки - з начинкою з рису та морепродуктів;
  • футомаки - загорнуті у водорості норі;
  • урамаки - рис знаходиться зовні.

Також можна замовити суші в Харкові для вегетаріанців. Це повноцінна страва, яка замінить традиційний обід чи бізнес-ланч. Вони ідеально підходять людям, які не їдять риби та морепродуктів. Вегетаріанські суші та роли містять авокадо, огірок, зелену цибулю, мариновані морські водорості, помідор або болгарський перець, а також сир Тофу. Перелічені інгредієнти доповнюють кунжутом, соусом Унагі, водоростями Чука. У розрізаному ролі кожен шматочок виглядає як витвір мистецтва.

Японці вважають, що під час їжі задіюється не лише рот, а й очі. Таким чином, суші є досконалою стравою, що тішить як смакові, так і візуальні відчуття.

Огляд популярних видів суші з доставкою

Люди часто замовляють класичні суші, які подаються охолодженими та теплі роли Темпура.

Класичні роли – це Каліфорнія, Філадельфія та інші популярні види. Їх готують із рису, морепродуктів, ікри, вершкового сиру.

Темпура — теплі роли, що подаються у багатьох українських ресторанах, але ще 10 років тому вони вважалися делікатесом. У складі: риба, морепродукти чи овочі, загорнуті в найтонше, як хмара тісто і обсмажені у гарячому маслі. Темпура подається як закуска і основна страва разом з соєвим соусом, імбиром і васабі. Суші Темпура прикрашають креветками на грилі або шматочками соковитих овочів.

Доставка суші у Харкові

Оперативна доставка суші – це візитна картка фудкорту. Саме тому ресторану Roll Club вдалося довести цей сегмент до досконалості:

  • кур'єри приїжджають вчасно;
  • під час транспортування продуктів дотримуються температурного режиму;
  • замовлення приїде до будь-якої точки міста.

У Японії суші готують із рису, шматочків сирої риби та тонкої смужки норі, але якщо ви знаходитесь у Харкові, не варто обмежуватись мізерним асортиментом. У вас є можливість скуштувати всі різновиди ролів з креветками, сніжним крабом, соусом спайс або запечені. Насолоджуйтесь пікантним смаком та естетикою японських страв у себе вдома, в офісі, у колі друзів. Замовляйте смачні та корисні суші в режимі он-лайн або по телефону.

Як не помилитись у виборі закладу?

Багато ресторанів та фудкортів пропонують доставку суші. Японська кухня стала хітом у галузі кулінарії, тому не дивно, що подібних закладів стає дедалі більше. Але не всі вони можуть запропонувати гарне обслуговування та відмінний смак страв. Не завжди для замовників зручна послуга доставки - вона або затягується на годинник або коштує дорого.

Відповідальні заклади працюють швидко, пропонують великий вибір страв та додаткових послуг. Більшість із них привозять їжу абсолютно безкоштовно, за умови складання мінімального замовлення.

Roll Club працює у сфері доставки японської та паназіатської кухні. Пропонує чудове меню. Відвідувачі можуть замовити сети ролів, супи, салати, боули, шаурму, десерти та багато іншого.

Кур'єри привезуть суші в максимально стислий термін, адже вони знають, наскільки це важливо.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх