Samsung Galaxy S21 FE — універсальний смартфон для будь-яких завдань

20.01.2023, 13:18 Переглядів: 2 852

 

Смартфон Samsung Galaxy S21 FE вийшов минулого року. Ця преміальна модель оснащена традиційним для Гелексі видовженим екраном, яким зручно користуватися одною рукою. Важить трохи менше 200 грамів та приємно лежить у долоні. Модель вважається субфлагманською. 

Головні характеристики продуктивності
Пристрій укомплектований процесором Qualcomm Snapdragon 888 з 8 ядрами частотою 1,8/2,4/2,84 ГГц. Такий чип підтримує найновіші ігри та професійні програми й додатки.

Телефон має дві комплектації пам’яті: 6/128 та 8/256 ГБ. Обсяг пам’яті вплинув на різницю у ціні Galaxy S21 FE — модель з меншим об’ємом коштує дешевше. 

Яскравий екран 
Super AMOLED-дисплей з діагоналлю 6,4 дюйма здатний передавати 16 мільйонів кольорів. Достатня яскравість дозволяє користуватися смартфоном у приміщенні на 70-80% можливої. Екран захищений від подряпин склом Gorilla Glass 7 Victus та має роздільну здатність Full HD+ (2340х1080 пікселів). Частота оновлення картинки становить 120 Гц, що надає комфорт при перегляді динамічних сцен. 

Корпус та розміщення деталей
Корпус Samsung Galaxy S21 FE виконаний із металу та пластику. На задній частині телефону розміщена основна камера, яка складається з трьох модулів. Модулі компактно розміщено на прямокутному острівці. 

На лицьовій частині розміщені датчики наближення, освітленості та фронтальна камера. 

Конструкція пристрою не передбачає роз'єму для додаткового флеш-накопичувача та для навушників. Звук відтворюється за допомогою вмонтованих стереодинаміків.

На нижній грані знаходиться порт USB-C для заряджання та передавання даних. 

 

Samsung Galaxy S21 FE має ступінь захисту IP68. Це означає, що телефон з легкістю витримує попадання у воду та не боїться пилу. В якості дизайнерських рішень Samsung пропонує клієнтам чотири кольори смартфону:

  • білий;
  • світло-зелений;
  • сірий;
  • світло-фіолетовий.

До комплекту також входять: кабель USB Type-C, документація та штифт для вилучення слоту SIM-карти.

Камери
Основна камера має три модулі: два по 12 Мп та один на 8 Мп. Це ширококутна та ультраширококутна, а також теле-фотокамера. Світлини виходять реалістичними та деталізованими. Samsung Galaxy S21 FE дає змогу знімати відео в якості 4К UHD з частотою кадрів 60 fps.

Фронтальна камера на 32 Мп має портретний режим, що дозволяє робити знімки, наближені до професійних. Також вона підтримує зйомку при недостатньому освітленні, обробляючи фото за допомоги штучного інтелекту. 

За необхідності можна знімати одночасно на тилову та фронтальну камери (режим режисера). 

Зв’язок 
Для зв'язку телефон передбачає два слоти для Nano-SIM. Galaxy S21 FE підтримує технології мобільних операторів від 2G до 5G. Серед бездротових технологій передбачено Wi-Fi, Bluetooth 5.0 та NFC. Для комфортного користування смартфон має наступні датчики:

  • відбитку пальців;
  • геомагнітний;
  • Хола.

В якості навігації реалізовані технології GPS, Glonass, Beidou, QZSS та Galileo. Мобільний телефон працює на платформі Android 11 та регулярно отримує оновлення програмного забезпечення. 

Автономність
Тривалу роботу пристрою забезпечує літій-іонна батарея ємністю 4500 мА·год. Підзарядка телефону відбувається за допомогою слота USB Type-C. Смартфон підтримує функцію швидкої та бездротової зарядки.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх