Не лише статус: у чому секрет популярності «яблучних» смартфонів

10.01.2023, 10:29 Переглядів: 2 238

 

Багато хто з українців з нетерпінням чекав на осінню презентацію від Apple - попри постійні атаки ворога, повітряні тривоги та відключення електроенергії! Адже саме 7 вересня 2022 року світ побачив новий iPhone 14 Pro Max.

Більше ніж телефон

Згідно досліджень, продукцією Apple користується понад 1 мільярд людей, тобто більше ніж 1/10 населення планети. Левова частка з них проживає у США: минулого року кількість прихильників IOC у цій країні вперше в історії перевищила кількість користувачів пристроїв на ОС Android. На думку аналітиків, так сталося не лише завдяки вдалому маркетингу, а й через динамічний та всебічний розвиток екосистеми компанії, яка включає в себе також фінансову та медичну сфери. Приміром, завдяки інформації з пристрою лікарі невідкладної допомоги можуть оперативно отримати всю інформацію, яка необхідна для порятунку життя.

Сучасний IPhone – це не лише «статусний» гаджет, а й гарантія якості та надійності. Давно відомо, що «яблучна» продукція вирізняється поміж інших стабільністю в роботі, до якої іншим компаніям поки що далеко.

Чи варто оновити смартфон

 

Дехто з власників iPhone 13 вважає, що нова версія пристрою не отримала суттєвих змін, проте це не зовсім вірно. Що ж цікавого пропонує нам Apple?

  • Нові кольори. Окрім стандартних, iPhone 14 Pro Max доступний також у синьому та фіолетовому кольорах.
  • Dynamic Island. Виріз на передній панелі пристрою нарешті набув нового вигляду. Він не зник повністю, але вже не так муляє око і навіть має кілька інтерактивних функцій.
  • Дисплей. Він не лише став більш яскравим (2000 ніт проти 1200 ніт у попередній версії), а й має нову корисну функцію – Always-on.
  • Новий процесор. На власників версії 14 Max чекає новий процесор А16, який вирізняється ще більшою продуктивністю ніж А15. Проте за даними тестів, навіть останній випереджає конкурентів на десятки відсотків.
  • Камера на 48Мп. Завдяки оновленій камері можна робити ще реалістичніші знімки при недостатньому освітленні та під час руху. Але тут не слід забувати про правильну експозицію, виставлення горизонту та подальшу обробку – це дозволить використати можливості пристрою на 100%.
  • Оновлена батарея. Виробник обіцяє середній час роботи до 24 годин в режимі перегляду відео а також функцію швидкої зарядки – до 50% за пів години.
  • Щодо американської версії iPhone 14, то вона має ще одну суттєву особливість – підтримку електронної сім-карти. Відповідно, у тамтешньому смартфоні відсутній слот для звичної нам сімки.

Цікаве про Apple iPhone

 

І наостанок пропонуємо кілька цікавих фактів, які точно вас здивують:

  • Перший прототип iPhone з’явився 40 років тому, у далекому 1983.
  • Торгову марку «iPhone» першою зареєструвала компанія Cisco, яка у 2007 році подала на Apple судовий позов щодо порушення авторських прав. В результаті компанії дійшли згоди щодо спільного використання назви.
  • Apple належить близько 90% усіх прибутків індустрії смартфонів у світі.
  • За статистикою, щохвилини в світі завантажують 51 додаток з App Store.
Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх