Феррекспо опублікувала Звіт про зміну клімату

12.12.2022, 11:33 Переглядів: 2 334

 

Публікація цього Звіту є останнім етапом шляху Феррекспо до декарбонізації

Компанія Феррекспо плс (тикер на Лондонській фондовій біржі: FXPO), виробник і експортер високосортних залізорудних окатків для світової сталеливарної промисловості, рада повідомити, що сьогодні було опубліковано її перший окремий Звіт про зміну клімату, який доступний для завантаження з вебсайту Феррекспо (Результати, звіти та презентації | Феррекспо).

У Звіті про зміну клімату Групи детально описано низку ризиків і можливостей відносно зміни клімату, пов’язаних із бізнесом Феррекспо, викиди парникових газів Групи та потенційний шлях декарбонізації для досягнення чистого нульового виробництва залізорудних окатків до 2050 року.

Після роботи, завершеної в рамках цього Звіту, Група також може оголосити оновлену ціль щодо скорочення викидів вуглецю на 50% до 2030 року для викидів Груп 1 і 2, після досягнення 30% скорочення, зафіксованого у 2019 і 2020 роках разом. У Звіті також представлені нові цілі щодо скорочення викидів Групи 3 для Феррекспо, встановлюючи 10% як ціль для скорочення цієї категорії викидів до 2030 року та 50% до 2050 року.

Публікація цього Звіту є останнім етапом шляху Феррекспо до декарбонізації, забезпечуючи підвищений рівень розуміння тем, пов’язаних зі зміною клімату, на користь усіх зацікавлених сторін Групи.

— Наш перший Звіт про зміну клімату є кульмінацією початкової фази роботи, яка детально розглядає теми зміни клімату, такі як ризики та можливості, пов’язані зі зміною клімату, а також спеціальне дослідження одного потенційного шляху декарбонізації для Групи, досягнення нульового чистого виробництва до 2050. Попри вплив триваючої війни на підприємства, подібні до нашого, які працюють в Україні, я радий, що ми можемо представити чітку стратегію для довгострокового майбутнього нашого бізнесу, демонструючи значні можливості, які відкриваються попереду завдяки Феррекспо, яка виробляє залізорудні окатки, які допомагають світовій сталеливарній промисловості знизити викиди, — прокоментував Джим Норт, Головний виконавчий директор Феррекспо.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх