Вертикальні жалюзі – ідеальне доповнення інтер'єру

22.11.2022, 13:58 Переглядів: 2 771

Вертикальні тканинні жалюзі – конструкції, що виконують практичну та декоративну функцію. Такі вироби часто встановлюються в медичних установах, офісах, школах. З їхньою допомогою легко регулюється світловий потік і створюється комфортна обстановка. Конструкції з численними смужками гарно виглядають та вносять в навколишній простір легкість і невагомість. Вироби мають великий попит і успішно замінюють звичайні штори.


Захист від сонячних променів та стильний елемент інтер'єру

 

Яскраві сонячні промені, що проникають у приміщення через вікна, заважають працювати та повноцінно відпочивати. Щоб у кімнаті було затишно, потрібні сучасні сонцезахисні системи. До них відносяться вертикальні жалюзі, які можна купити в інтернеті https://nikoss.com.ua/ukr/poltava/vertikalnye-zhalyuzi.html за доступною ціною. В асортименті представлено безліч варіантів. Конструкції виготовляються з тканин із різною фактурою та рівнем світло затемнення. Це більше 3000 кольорів та матеріалів, що відрізняються високою якістю та зносостійкістю.

Європейські тканини мають покращені експлуатаційні властивості, тому що обробляються спеціальними речовинами. Завдяки додатковій обробці до них не притягується пил та продовжується термін служби. Також тканина не вигоряє на сонці та не деформується.

Вертикальні жалюзі – вироби, що стають окрасою будь-якого інтер'єру. Однією з їх особливостей є універсальність. Сонцезахисні системи знаходять широке застосування на різних об'єктах: офісні приміщення, адміністративні установи, бізнес-центри. Нерідко такі вироби використовуються в будинках та в квартирах. Затребуваність продукції зумовлюється такими позитивними моментами:

  • візуальне збільшення простору;
  • тривалий період експлуатації, що досягає 25 років;
  • відсутність необхідності у частому прибиранні, тому що ламелі практично не забруднюються;
  • вибір тканини, яка частково пропускає сонячні промені або повністю їх блокує;
  • привабливий зовнішній вигляд, який не змінюється багато років.


Управління вертикальними жалюзі

Почнемо з того, що конструкції складаються з великої кількості смужок, закріплених на карнизі. Ламелі повертаються навколо осі. У такий спосіб регулюється рівень світлового потоку. Жалюзі не тільки обертаються, а й відсуваються убік чи до центру.

Управління сонцезахисними системами здійснюється вручну або автоматично. У першому випадку використовується мотузка та ланцюжок. До плюсів такого методу належить низька ціна та придатність до ремонту. Управління жалюзі в автоматичному режимі відрізняється максимальною зручністю та практичністю. Покупці підбирають ті варіанти, які найбільше підходять за всіма параметрами.


Як обрати вертикальні жалюзі?

 

Великий вибір моделей – перевага, завдяки якій можна знайти вертикальні жалюзі, що ідеально підходять до інтер'єру. Одним із головних критеріїв пошуку є колір тканини. Для кімнат з низькими стелями більше підходять світлі відтінки. Тоді простір візуально збільшується та створюється відчуття легкості. Якщо стелі в кімнатах високі, можна використовувати штори будь-якого кольору, навіть темніші.

Обираючи вертикальні жалюзі, звертайте увагу на дизайн. До простих варіантів відносяться вироби, виготовлені з тканини одного кольору. Також є складні конструкції, в яких передбачається чергування ламелей у певній послідовності. Є кілька варіантів схем, тож можна знайти оптимальне рішення!

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх