Електронний ОСЦПВ від «ПЗУ Україна»

2.11.2022, 11:00 Переглядів: 2 133

 

ОСЦПВ або автоцивілка – це обов’язковий вид страхування, який має оформити людина, якщо вона є власником транспортного засобу. Страховий поліс необхідний для того, щоб водій міг покрити завдані ним збитки третім особам у разі потрапляння в ДТП.

Купити страховку ОСЦПВ (автоцивілку) можна в страховій компанії «ПЗУ Україна». Тут клієнти отримують не тільки високий сервіс, а й вигідні умови за договором страхування. Тепер вам не потрібно обов’язково відвідувати офіс, щоб отримати автоцивілку. Оформити її можна безпосередньо на сайті компанії: https://www.pzu.com.ua/individual/avto/osago.html.

Що таке ОСЦПВ?
Автоцивілка – це засіб врегулювання відносин між власником автотранспорту та сторонніми особами, яким він завдав збитку в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Це можуть бути власники інших автомобілів, пішоходи або інші люди, здоров’я або майно яких постраждало в результаті ДТП.

Страхова компанія «ПЗУ Україна» пропонує вигідний договір для страхувальників. Також клієнти компанії можуть розраховувати на послуги аварійних комісарів, які допоможуть правильно заповнити протоколи та, за можливості, зберегти посвідчення водія.

До ваших послуг також сервіс «Автоцивілка Assistance». З ним власники страхового полісу можуть розраховувати на допомогу в дорозі в режимі 24/7.

Переваги електронного полісу від «ПЗУ Україна»
Разом із страховою компанією «ПЗУ Україна» оформити автоцивілку тепер максимально легко. Просто зайдіть на сайт та оформіть поліс онлайн, договір буде відправлено на вказану електронну адресу.

Оформлення ОСЦПВ (автоцивілки) онлайн не просто так має високий попит, адже послуга відрізняється такими основними перевагами:

Легкість в оформленні. Для отримання страхового полісу не потрібно виконувати якихось складних дій. Треба просто мати доступ до інтернету та потрібні документи для оформлення, як джерело достовірної інформації.
Економія часу. Більше не потрібно витрачати час на дорогу в офіс компанії «ПЗУ Україна» та стояти в черзі. Подайте заявку, оплатіть поліс та дочекайтесь підтвердження від компанії.
Вигідна ціна. Розрахуйте вартість страхового полісу за допомогою зручного калькулятора.
Легкість оплати. Розрахуватися за оформлення страхового договору можна безпосередньо на сайті за допомогою спеціальної форми. Для цього вам потрібно мати банківську картку.
Впевнено почувайте себе на дорозі за допомогою ОСЦПВ (автоцивілки) від «ПЗУ Україна».

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх