Як перетворити мрії на реальність?

3.11.2022, 13:00 Переглядів: 2 349

 

Art de vivre – « Вміючи робити все красиво та із задоволенням»

Щодня хірурги рятують людям життя, а я роблю їх красивими. Бути задоволеним своєю зовнішністю – це бути по-справжньому щасливим. Адже до мене звертаються не тільки жінки, а й чоловіки. Кожен мій пацієнт отримує зовнішність своєї мрії.

Я вважаю, що пластичний хірург – це свого роду скульптор, який своїми руками формує естетичну красу тіла пацієнта.

Після закінчення операції зовнішність повинна бути максимально природною, при цьому естетично досконалою. Саме тому важливою складовою в роботі пластичного хірурга є почуття пропорцій та художній смак.

Я лікар–хірург вищої категорії. Як у головного лікаря клініки, у мене три медичні спеціальності, які дозволяють проводити відповідні операції. Навчаючись у медичному коледжі, я паралельно працював санітаром на швидкій, а згодом і фельдшером. Неабиякий практичний досвід отримав під час проходження строкової служби у ЗСУ. Навчаючись у медичній академії, паралельно працював у хірургічному відділенні обласної лікарні медбратом. Усе це був безцінний досвід. Я цікавився найменшими дрібницями своєї майбутньої професії, швидко навчався, завжди відповідально ставився до роботи. Багато працювати, насолоджуватись цим процесом, постійно самовдосконалюватись – ось головний секрет мого успіху.

Жага та можливість змінити те що, здавалось неможливим, боротися, направляючи та проштовхуючи себе обраним шляхом – так і народжується вдача.

Per aspera ad astra – «Через тернії до зірок»

Понад 15 років практичного досвіду в пластичній хірургії, де довелось працювати в різних країнах та містах, із них 9 років - у Кременчуці.

Багато моїх пацієнтів з закордону запитують: «Чому саме Кременчук?»

Це моє улюблене місто, тому що я тут народився. Для мене стало особливим привілеєм одним із перших створити клініку та розвинути гідний рівень пластичної хірургії у Кременчуці. Тому на відміну від деяких моїх колег, на думку яких, краще зробити менше операцій, але дорожче, я схильний до іншого варіанту – дещо дешевше, але при цьому постійно оперуючи. Руки мають один недолік – досить швидко втрачають навички. Я переконаний, що пластичний хірург повинен постійно перебувати в тонусі. Зробити людину красивою та щасливою – моє щоденне завдання. А вдячні посмішки пацієнтів – моя найвища нагорода.

Більшість моїх пацієнтів жінки. Вони мене завжди надихали, оскільки жінки – це рушійна сила, восьме диво на планеті. Тому я завжди уважний до того, що говорять жінки, оскільки вони мають особливе передчуття, що показує нераціональний, але водночас досконалий шлях вирішення того чи іншого питання.

Операція для моїх пацієнтів – це значна подія. Не буває однакових операцій. Кожна людина особлива. Тому до кожного пацієнта свій індивідуальний підхід.

Життя – це дар, і найменше, що я можу зробити, це висловити вдячність колективу, що мені допомагає.

  

Клініка DrDroga знаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. І. Мазепи, 26-Б, тел. 096-657-21-31. Це клініка високого рівня, з найсучаснішим обладнанням, лікарями вищої категорії, професіоналами своєї справи. Ми вдячні своїм пацієнтам, що обираєте нас. Ми не зупиняємося на досягнутому, в нас багато нових проектів та планів, більше я розповім в подальших інтерв’ю. Слідкуйте за нами в соціальних мережах.

www.doctor-droga.clinic

    

Будь неперевершеним разом з нами!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх