Наступна партія новітніх шасі DАYUN зібрана Кременчуцьким заводом комунальної техніки АЛЬФАТЕКС

21.10.2022, 12:30 Переглядів: 4 342

 

15 автомобілів вантажопідйомністю 3,5 тонни зійшли з конвеєра нещодавно відкритого складального виробництва автомобілів марки DАYUN.

Середньотонажний вантажний автомобіль DАYUN CGC1060 колісної формули 4х2 є новинкою на ринку України та поєднує в собі передові технології та розробки в галузі сучасного автомобілебудування.

Автомобіль DАYUN CGC1060 розрахований на повну масу 6 000 кг і оснащується двигуном Weichai WP3NQ150E50 потужністю 144 к.с. Автомобіль комплектований 6-ти ступінчастою коробкою передач Fast Gear.

Новітня розробка ідеально адаптована для монтажу різноманітного навісного обладнання. Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС пропонує десятки варіантів конфігурацій автомобілів на базі шасі DАYUN CGC1060: автовишки, фургони, автомайстерні, бортові автомобілі, самоскиди тощо.

Це вже друга партія техніки, яка вийшла на ринок України з виробничої площі підприємства. Перша складалася з 20 одиниць шасі DАYUN вантажопідйомністю 8 тонн.

Нагадуємо, що нещодавно на потужностях однієї із виробничих площ Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС освоєно великовузлову збірку автомобілів DAYUN вантажопідйомності від 3,5 до 12 тонн (зокрема: 3,5 т; 6 т; 8 т; 10 т; 12 т).

Відмінна якість, сучасний екстер'єр, набір різноманітних опцій і простота в експлуатації — це машини від АЛЬФАТЕКС. Один дзвінок і вони стануть вашими незамінними помічниками.

Тел.: 0 800 333 828

Більше про техніку на Сайті


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх