На Полтавщині засудили колишнього керівника одного з підрозділів Мін'юсту

21.10.2022, 13:03 Переглядів: 1 355

 

Полтавський Апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції

На Полтавщині за матеріалами СБУ до 6 років ув’язнення засуджено колишнього керівника одного з підрозділів Мін'юсту. Про це повідомляє пресслужба СБУ. 

Полтавський Апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та визнав винним в отриманні неправомірної вигоди ексначальника одного з міських відділів державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

За клопотанням Полтавської обласної прокуратури фігуранта корупційної справи засуджено до позбавлення волі строком на 6 років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади на строк 3 роки з конфіскацією всього особисто йому належного майна. Згідно з судовим рішенням, його позбавили п'ятого рангу державного службовця й у зв'язку із набранням вироком законної сили взяли під варту у залі суду.

Нагадаємо, що у лютому 2020 року Управління СБУ в Полтавській області викрило на хабарі керівника підрозділу Північно-Східного міжрегіонального управління Мін'юсту. За версією слідства державний виконавець налагодив схему отримання з місцевих громадян неправомірної вигоди за не вчинення заходів примусового стягнення боргу.

Теги: суд Мін'юст
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх