Сироватка для обличчя: все, що треба знати про догляд

17.08.2022, 20:30 Переглядів: 2 620

 

Шкіра на обличчі починає втрачати еластичність з 18 років — поступово та дуже повільно триває процес старіння. Він супроводжується неможливістю організму швидко оновлювати клітини дерми, виробляти колаген та інші важливі речовини. Тож правильний догляд має включати всі засоби, які будуть зволожувати та правильно живити шкіру — сироватка для обличчя є одним з елементів, що забезпечує правильну роботу клітин шкіри.

Компоненти сироватки: що саме працює на вашу користь

Склад засобу може змінюватися залежно від його головної функції. Різні види можуть бути націлені на зволоження, оновлення шкіри чи освітлення пігментних плям тощо. Головними інгредієнтами, що покращують стан обличчя, є:

  • ферменти, поліфеноли та мінерали;
  • вітаміни груп E, C, B та А;
  • гідрофіксатори — до них належать гліцерин та гіалуронова кислота;
  • кислоти АНА та ВНА — вони створюють подібний до пілінгу ефект;
  • кераміди, що поновлюють водно-ліпідний баланс;
  • пептиди націлені на покращення природного утворення колагену.

Ефект буде помітним лише при правильному використанні сироватки. Наносити її можна лише у невеликій кількості — близько п’яти крапель — на вже очищену шкіру. Бажано перед цим використовувати тонік. На вологій шкірі ефект від догляду сироваткою буде кращим.

Особливості використання: додаткові поради

Після використання сироватки потрібно наносити ще зволожувальний крем, адже від неї не створюється спеціальна плівка, що допоможе захистити шкіру від несприятливих зовнішніх чинників. Лише емульсія має подібний до крему ефект та не потребує нанесення додаткових засобів.

Перевагою сироватки стає можливість працювати як своєрідний каталізатор для крему. Вона дозволяє збільшити ефективність роботи інших засобів та зробити кінцевий результат помітнішим.

Знайти потрібні для вашої шкіри та мети засоби можна на yves-rocher.ua, де представлено великий вибір косметики для обличчя. Там ви зможете обрати повноцінний комплекс для догляду за шкірою обличчя, тіла, волоссям та навіть декоративну косметику.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх